Czateria... 2021
Ja też bo pokładane w nim nadzieje spełnia. Mopowania i tak prawie nie używam.. wysprząta dość fajnie. Czasami zeswiruje i się wyłączy albo ma problemy powrócić do bazy. Ale jak widzę po forum xiaomi i problemy w tych odkurzaczach to u mnie jest akceptowalnie. Już prawie pół roku tyra 
Jak już przy akko..
poprawili w 8-emce sworzeń wahacza przedniego czy nadal wypadają niespodziewanie?
poprawili w 8-emce sworzeń wahacza przedniego czy nadal wypadają niespodziewanie?
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Beny, jutro wracam ze wsi ale chyba czasu za dużo nie będę miał żeby podjechać.. mój Accord nie jest tak wycackany jak Twoje auto i widać po nim naturalne zużycie po japońsku. Do tego znalazłem dziś pod siedzeniem jakieś słodkości, wcześniej smoczek itp. auto rodzinne pomimo skromnych gabarytów w środku. Sworznie ponoć poprawione u mnie cisza w zawieszeniu. Jedynie świst jakiś się pojawia pod obciążeniem. Ale 215 kkm zrobione to turbo może już wymagać interwencji choć w dolocie ładnie dość sucho.
Nie mówię dziś, ale jakbys kiedyś gdzieś przejeżdżał.
W sierpniu zaczynam urlop, podstaw na dwa dni zrobimy korektę
Na moim też widać zużycie tyle że lakier się błyszczy
W sierpniu zaczynam urlop, podstaw na dwa dni zrobimy korektę
Na moim też widać zużycie tyle że lakier się błyszczy
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Korektę to i sam bym ogarnął na wsi bo jest czym to robić ale chęci brak
ale tu już lakiernik by się przydał i srebrny lakier to nie ma sensu się wysilać. Zresztą mam zazdrosnych sąsiadów w bloku więc nie będę kusił losu, wystarczy że wymyje ze 2-3 razy w roku;)
Ja wczoraj ogarniałem Trafica. W sumie nawet nie było co, dopiescilem tyło myciem ręczny dobrym szamponem, przeleciałem szyby RainXem i plastiki w środku.
Przy okazji po raz pierwszy od chyba 2 lat Doblo doczekał się dokładnego mycia ręcznego. Jak na 18sto latka wygląda bardzo przyzwoicie.
Przy okazji po raz pierwszy od chyba 2 lat Doblo doczekał się dokładnego mycia ręcznego. Jak na 18sto latka wygląda bardzo przyzwoicie.
Już wróciłem, tęskniliście?
Renata nie zawiodła, zaskakująco dobrze się sprawowała na S17 z prędkościami autostradowymi nawet załadowana w 4+2 osób + bagaży na full z klimą. Chyba w końcu ogarnę przyciemnienie bo masakra jest w tej szklarni na kołach.
Renata nie zawiodła, zaskakująco dobrze się sprawowała na S17 z prędkościami autostradowymi nawet załadowana w 4+2 osób + bagaży na full z klimą. Chyba w końcu ogarnę przyciemnienie bo masakra jest w tej szklarni na kołach.
To gdzieś byl że już wróciłeś coś krótkie te wakacje 
Ja dziś zabrałem mazde na spacer, bo ostatnio tylko cztery pierścienie jeździły. Wylądowałem pod granicą geopark Glinka Ujsoly bardzo fajne miejsce.
Ja dziś zabrałem mazde na spacer, bo ostatnio tylko cztery pierścienie jeździły. Wylądowałem pod granicą geopark Glinka Ujsoly bardzo fajne miejsce.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Na Lubelszczyźnie jak co roku w okolicach Opola Lubelskiego i Kazimierza. Dwa wory ogórków przywiozłem, będziemy robić małosolne
. Niestety tylko na weekend bo firma nie może działać bez głównego Menagera