Czateria... 2021
Ja forda nie zdaze. Ma gwarancji 5 lat ale przebieg to 50 tys. Ja w rok zrobilem 25 tys. Z czego tylko 2000 od lutego.
Dopiero teraz nadrabiam. Volvo robie 8 tys rocznie. Troszke szkoda sprzedawac ale 5 rok u mnie robi i chyba pora zmienic.
Dopiero teraz nadrabiam. Volvo robie 8 tys rocznie. Troszke szkoda sprzedawac ale 5 rok u mnie robi i chyba pora zmienic.
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):Ludzie wstawiają fotki i jest praktycznie pusto, a przynajmniej tak się wydaje.
Jest pusto. Mam relacje na żywo z dalmacji. Zobaczymy jak będzie później, ale jak ktoś wyjechał końcem czerwca do Chorwacji to wygrał. Kolega w piątek jedzie do Istrii, ciekawa jak tam będzie. Ja się ustawiam na sierpień.
Ja patrzę właśnie na Istrię, na FB ludzie wstawiają zdjęcia, na których nie ma ani jednego człowieka.
Ale tak prawdę mówiąc tam gdzie byłem w ubiegłym roku było luźno – teren bardzo duży, więc się ludzie "gubili". Co innego w miasteczkach, było ciasno. Mam nadzieję, że tym razem w miasteczkach też będzie luźniej. I że w ogóle uda się pojechać, tfu, tfu
.
Dopisano 02 lip 2020 8:36:
Tak jak ja. Chyba nawet już wybrałem miejsce
. Ale rezerwacji jeszcze nie robiłem.
Ale tak prawdę mówiąc tam gdzie byłem w ubiegłym roku było luźno – teren bardzo duży, więc się ludzie "gubili". Co innego w miasteczkach, było ciasno. Mam nadzieję, że tym razem w miasteczkach też będzie luźniej. I że w ogóle uda się pojechać, tfu, tfu
Dopisano 02 lip 2020 8:36:
loockas napisał(a):Ja się ustawiam na sierpień.
Tak jak ja. Chyba nawet już wybrałem miejsce
Ja na lipiec wstępnie jestem umówiony i jedziemy w trzy pary (ale niezależnie), jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem /mam parę obaw niestety różnych/.
Valamar ma takie udogodnienie, że daje elastyczność i jak nie dasz rady przyjechać w swoim terminie, to można przenieść rezerwację na 2021.
https://www.valamar.com/pl/
Valamar ma takie udogodnienie, że daje elastyczność i jak nie dasz rady przyjechać w swoim terminie, to można przenieść rezerwację na 2021.
https://www.valamar.com/pl/
We Włoszech to teraz luz się zrobił że podobno domy rozdają 
W ubiegłym roku tam gdzie rezerwowalem noclegi w Chorwacji, już początkiem roku był problem z dogodnym terminem, były resztki. Na obecną chwilę jeszcze teraz da się wybrać wiele wariantów. Kto może niech korzysta 
Beny napisał(a):Ale raj ....
Mialem duze watpliwosci, ale teraz stwierdzam ze to najlepsze miejsce w EU w jakim bylem. Lot krotki, plaze swietne, ceny nie zabijaja. Obiad 3 dnia plus piwo 12,5 euro. Za rybe w Krynicy polace 40 % wiecej.
..::Born To Rise Hell::..
Zachciało się zmieniać vaty tera tylko roboty jest 
Dziś jest dobry dzień, sprzedałem dwie piły 

Szymon napisał(a):No i przyjazne nudystom
Próbowałeś, czy teoretyzujesz?
Kurde, jaki jestem zmęczony! Wstaję zazwyczaj przed 5, a wcześniej niż o północy ostatnio nie udaje mi się położyć.
Dziś prowadziłem auto przez 3 h i już wiele więcej bym nie wycisnął, żeby zachować bezpieczeństwo. W tym stanie na południe Europy bym dwa dni jechał – muszę wziąć się za siebie.