Kurde ale się w AXA wycwanili. Ubezpieczenie na audi mam opłacone miesiąc temu a oni mi wysyłają żebym opłacił ratę. Okazało się że nowe zasady są, harmonogram starego właściciela się kasuje przy sprzedaży a zaraz po kupnie trzeba opłacić druga rate która miałbym w październiku lub wypowiedzieć oc.
Czateria... 2021
Zawsze możesz sprzedać, a gdzieś tu ktoś polecał pięknego lexusa co sam biegi zmienia a oszczędny taki ze tankujesz raz na pół roku 
Kurde ale się w AXA wycwanili. Ubezpieczenie na audi mam opłacone miesiąc temu a oni mi wysyłają żebym opłacił ratę. Okazało się że nowe zasady są, harmonogram starego właściciela się kasuje przy sprzedaży a zaraz po kupnie trzeba opłacić druga rate która miałbym w październiku lub wypowiedzieć oc.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Zawsze możesz sprzedać, a gdzieś tu ktoś polecał pięknego lexusa co sam biegi zmienia a oszczędny taki ze tankujesz raz na pół roku
Ten samochód nie jest mój

Ja jeszcze nie czuję, że kryzys nadchodzi. Ale kto wie – może mnie dopaść z zaskoczenia 
Dopisano 18 cze 2020 14:07:
Jak będę na niego gotowy, to samochód będzie już na żółtych tablicach. Chyba nie będziesz chciał go tyle trzymać
Dopisano 18 cze 2020 14:07:
Szymon napisał(a):Więc nie uciekaj przed przeznaczeniem. Brązowy Lexus będzie jak znalazł.
Jak będę na niego gotowy, to samochód będzie już na żółtych tablicach. Chyba nie będziesz chciał go tyle trzymać
Beny napisał(a):Wie ktoś ile można się rozpędzić z dwoma rowerami na dachu?
dużym fiatem gdzieś do 95km/h ale to ze skrzynią 4-ką..

Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Beny napisał(a):Wie ktoś ile można się rozpędzić z dwoma rowerami na dachu?
A to zależy czy chcesz z tymi rowerami dojechać do celu czy odrzucić w trakcie startu
..::Born To Rise Hell::..
Dlaczego rowerów nie przewozi się na płasko na dachu? 
Chyba pod tym względem lepsze rozwiązanie to hak holowniczy i bagażnik na hak.
Wie ktoś czy hak wbija się w dowód czy także w kartę pojazdu ?
Chodzi o załozenie haku do auta w leasingu. Zastanawiam się czy mogę to zrobić bez zgody leasingodawcy.
Wie ktoś czy hak wbija się w dowód czy także w kartę pojazdu ?
Chodzi o załozenie haku do auta w leasingu. Zastanawiam się czy mogę to zrobić bez zgody leasingodawcy.
..::Born To Rise Hell::..
Jakby takiego odpowiednio dużego boxa kupił, płaski a szeroki to moze by się dalo 
W dowodzie od audi mam wbity, a kartę sprawdzę jak wrócę do domu ale chyba nie widziałem wpisu.
W dowodzie od audi mam wbity, a kartę sprawdzę jak wrócę do domu ale chyba nie widziałem wpisu.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Dziś miałem ciekawą sytuację, zajechałem na warsztat do kolegi, a tam jego brat walczy z kosą bo nie chce odpalić. Pożyczył nową kosę (chińską) dla byłego teścia, niestety przy odbiorze nie była sprawdzana. Powiedziałem mu żeby odkręcił wydech i okazało się że po stronie jest przytarty tłok aż pierścienie zaprasowały się z nim i nie ma kompresji. Wrzucił mi te zwłoki do bagażnika i mam się pobawić w naprawę
. Plusem tego jest że obojętnie jakie części zamówię to i tak będą to oryginały
.