Tutaj się witamy
- Od: 4 cze 2020, 23:06
- Auto: Mazda 6 gg 2.0 147km pb-lpg 2006r
Tomos napisał(a):na pewno będę miał do Was kilka pytań.
Kto pyta nie błądzi
Cześć wszystkim

Witam wszystkich fanów Mazdy
Sam dołączyłem do nich jakiś czas temu, forum oglądam od jakiegoś czasu i niebawem będę chyba zamęczał pytaniami o Mazde 3 na którą się napaliłem ;] Pozdrawiam.
- Od: 11 cze 2020, 13:45
To lepiej sie nie napalaj, obejrzysz parę egzemplarzy od spodu to podniecenie opadnie, i będzie zawód 
-
malina323c
Słyszałem że w BL-kach jest już lepiej, może nie bedzie tak źle ;]
- Od: 11 cze 2020, 13:45
Nie ma nic lepszego dla sprzedającego niż napalony kupujący. 
Neonixos666 napisał(a):Nie ma nic lepszego dla sprzedającego niż napalony kupujący.
-
malina323c
Witam wszystkich użytkowników!
Bardzo się cieszę, że tutaj trafiłem. pozdrawiam wszystkich!
Bardzo się cieszę, że tutaj trafiłem. pozdrawiam wszystkich!
- Od: 18 cze 2020, 21:29
- Auto: Mazda cx-5 2017r 2.0 Skyactive
Witajcie "Madziarze"
Tak się składa że zostałem nowym użytkownikiem Mazdy 6 II... Mam nadzieję że szczęśliwym użytkownikiem
Pozdro i szerokości
Tak się składa że zostałem nowym użytkownikiem Mazdy 6 II... Mam nadzieję że szczęśliwym użytkownikiem
Pozdro i szerokości
- Od: 21 cze 2020, 17:13
- Auto: Mazda6 II (GH) 2008
Witamy serdecznie wszystkich nowych forumowiczów
Nasze Forum składa się z czterech głównych działów tematycznych:
1. Klub MazdaSpeed
2. Działy Techniczne
3. Garaż/Warsztat
4. Inne
W celu uniknięcia pomyłek, błędów lub rozczarowań prosimy o dokładne zapoznanie się ze strukturą Forum i zachęcamy do szczegółowej lektury obowiązujących Regulaminów
W przypadku dodatkowych pytań lub wątpliwości pomocą służą Wam osoby funkcyjne a w szczególności Moderatorzy oraz Przedstawiciele Regionalni.
Jeżeli będziecie mieli wątpliwość, w którym miejscu założyć wątek to zwróćcie się do właściwego Moderatora działu.
Gdy uznacie, że warto z nami zostać dłużej, to zapraszamy do przyłączenia się do Klubu MazdaSpeed

Nasze Forum składa się z czterech głównych działów tematycznych:
1. Klub MazdaSpeed
2. Działy Techniczne
3. Garaż/Warsztat
4. Inne
W celu uniknięcia pomyłek, błędów lub rozczarowań prosimy o dokładne zapoznanie się ze strukturą Forum i zachęcamy do szczegółowej lektury obowiązujących Regulaminów

W przypadku dodatkowych pytań lub wątpliwości pomocą służą Wam osoby funkcyjne a w szczególności Moderatorzy oraz Przedstawiciele Regionalni.
Jeżeli będziecie mieli wątpliwość, w którym miejscu założyć wątek to zwróćcie się do właściwego Moderatora działu.
Gdy uznacie, że warto z nami zostać dłużej, to zapraszamy do przyłączenia się do Klubu MazdaSpeed

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam z Zachodniopomorskiego 
- Od: 29 cze 2020, 20:27
- Auto: Mazda 3 rok 2004 poj. 1.6 benzyna
Cześć wszystkim,
Krótko i na temat...
...Niedawno kupiłem swoją pierwszą w życiu Mazde, a jest nią piękna Mazda 6 MPS 2.3L 2006 rocznik w kolorze czerwieni
. Autko świetnie się prowadzi, jestem mile zaskoczony co do przyspieszenia i komfortu jazdy (autko w serii).
Także jeszcze raz wszystkich witam i pozdrawiam
Krótko i na temat...
...Niedawno kupiłem swoją pierwszą w życiu Mazde, a jest nią piękna Mazda 6 MPS 2.3L 2006 rocznik w kolorze czerwieni

Także jeszcze raz wszystkich witam i pozdrawiam
- Od: 5 lip 2020, 15:27
- Auto: Mazda 6 MPS 2.3L TURBO 2006 rok