Gratulację, oby jeździło dobrze i nie zawiodło
Czateria... 2021
Ile Orlen zapłacił Ci za reklamę?
Hehe, posiadanie takiego auta ma swoje zalety.
Radio z całym panelem od klimy za 7 dych
https://allegro.pl/oferta/panel-klimaty ... e=facebook
Radio z całym panelem od klimy za 7 dych

Grzyby to chyba dość proste auto, nie ma jakiś udziwnień? Kiedy LPG? 

Neonixos666 napisał(a):Grzyby to chyba dość proste auto, nie ma jakiś udziwnień?
Proste ale nie chciało mi się przynieść papierów do niego
Już się ruszyłem, wiem jaki olej, świece itp
Co do LPG to nie wiem. Zobaczę ile będzie palić.
To auto nie będzie robić za wiele km. Pewnie max 10kkm rocznie
Szymon napisał(a):Jaki dyplomata
Myślałem poważnie nad HHR ale fatalna widoczność i Magda nie chciała
Grzyby ten rodzinny samochód to w takiej widzę drapieżnej wersji można by krzyknąć że sport pełną gębą bo dokładki dookoła, siedzi nisko. Chyba kryzys Cię dopadł i chcesz się odmłodzić;) kuwra gaz widziałem wczoraj na Auchan za 1.36. jak bym jeździł na gazie to bym nawet nie gasił silnika 

Mi tam się podoba a jeszcze do tego ma 4x4 i motor ponad 150KM tak że jest czym jeździć.
Auto tak oryginalne, że zapomniałem o jego istnieniu, a na żywo nie widziałem chyba nigdy w życiu
Co do cen paliwa – ostatnio na Auchan zatankowałem Cuprę do pełna za całe 155 PLN, aż miałem łzy w oczach ze szczęścia

Co do cen paliwa – ostatnio na Auchan zatankowałem Cuprę do pełna za całe 155 PLN, aż miałem łzy w oczach ze szczęścia
Trzeba kupić jakiś zbiornik od tira i zrobić zapas 

Dominator napisał(a):Grzyby ten rodzinny samochód to w takiej widzę drapieżnej wersji można by krzyknąć że sport pełną gębą bo dokładki dookoła, siedzi nisko. Chyba kryzys Cię dopadł i chcesz się odmłodzić;)
Piąty krzyżyk niedaleko
Ja jestem cały czas zaskoczony jakie to auto jest wygodne a niewielkie gabarytowo 4.35m i jak wygląda między innymi na parkingu
No i jakie niskie – tu się trzeba będzie mocno przestawić i uważać.
Ja już skończyłem z podjeżdżaniem kołami do krawężnika, zawsze parkuje tak żeby zderzak był przed chodnikiem, za drogo może to kosztować 
Przegląd zrobiony
Przyjechałem bez 
Generalnie potwierdza się co wiedziałem – tarcze do śmieci.
Jest też gorsze info – strasznie skorodowana jest miska olejowa. Do wymiany bo mam stracha
Teraz tylko znaleźć pasującą....
Reszta ok.
Generalnie potwierdza się co wiedziałem – tarcze do śmieci.
Jest też gorsze info – strasznie skorodowana jest miska olejowa. Do wymiany bo mam stracha
Teraz tylko znaleźć pasującą....
Reszta ok.