Kogo widziałem / widziałam
Czemu dziwna? DSR ma 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
TheMonster napisał(a):Czemu dziwna? DSR ma

Tasman20Wroc napisał(a):Z kim się wczoraj widziałem na parkingu we Wrocławiu? Dzisiaj znowu najechałem na to samo autko. Nie wiem czy jestem obiektywny czy nie ale ładny kolor
A gdzie ją widziałeś? To była Mazda kolegi KryTer, od niedawna we Wrocławiu
dejneks napisał(a):Tasman20Wroc napisał(a):Z kim się wczoraj widziałem na parkingu we Wrocławiu? Dzisiaj znowu najechałem na to samo autko. Nie wiem czy jestem obiektywny czy nie ale ładny kolor
A gdzie ją widziałeś? To była Mazda kolegi KryTer, od niedawna we Wrocławiu
Parking ul. Sycowska, a dzień później na Mulickiej
Blisko konkretnie Kiełczów 
Ja dziś zdębiałem zapomniałem gdzie miałem jechać kiedy w takim Krotoszynie na parkingu po kauflem przejechła mi pod nosem czerwona śliczna mx-6
lotka i mała tablica tył P cos tam...
[EDIT] sam sobie odpowiem
wystawiona jest na olx nikt " od nas " dziś oglądałem na żywo

[EDIT] sam sobie odpowiem
- Od: 3 paź 2010, 12:14
- Auto: Mx-3EC B6D 96"
Xedos 6 CA 2.0KF 92"
Tasman, patrząc na liczbę zdjęć jaka tu wrzucasz zaczynam się zastanawiać czy to już czasem nie jest stalking 
PiotrekZ95 napisał(a):Tasman, patrząc na liczbę zdjęć jaka tu wrzucasz zaczynam się zastanawiać czy to już czasem nie jest stalking

Właśnie jestem w Toruniu i minęła mnie 323 srebrna na numerach NOL 85 z klubowymi ramkami