Nie slodze, nie mam pojecia do czego uzyc maki, nie pieke ciast . Za to. Nam dwie wedzone makrele i jedna musze otworzyc jutro. Nie mam tez innego miecha jak makrele i krewetki. zona tylko owoce morza a ja nie lubie gotowac tyko dla siebie.
Właśnie zastanawia mnie ten pęd do cukru i mąki, przecież obecnie żyjący ludzie nie są wstanie nic z tym zrobić no może nasze babcie. Bardziej już powinny iść gotowe dania mrożone i półprodukty bo nie trzeba dużo do nich dodawać ewentualnie warzywa z puszki albo ryby. Ciekawe zjawiska teraz można obserwować, specyficzne i irracjonalne zachowania ludzi w sytuacjach kryzysowych
Ja już nie wiem czy ludzie żarty sobie robią czy tak na poważnie. Co wejdę na olxa to lepsze mi się wyświetlają. U mnie już szpital zamknięty, jakiś mądry przyszedł na izbę przyjęć o 4 rano z objawami.
mi się udało kupić banany , Biedronka pusta, wszystko dopiero dziś wykładali na lady. 1 kasa czynna kolejka na 15 wózków....Na szczęście są już kasy samoobsługowe , puste były . Chleb też w piekarni kupiłem. Byłem w szoku, kolejka aż za piekarnie...okazało się ze to bardzo zdyscyplinowana kolejka....stało 15 osób...kolejka na 20 metrów , metrowe odstępy zachowane .
Koleżanka z roboty biegała po Wilanowie kupić papier toaletowy. Bezskutecznie... Wygląda na to, że jako społeczeństwo jesteśmy niezbyt przygotowanie na koronawirusa, ale na rotawirusa owszem.
Wyłożą i kupi tylko pewnie najlepiej z rana jak otwierają. Ja kliklem na ogłoszenie na olx i teraz tylko papier i makarony mi w proponowanych wyskakują da się to usunac
Zakupy zrobiłem choć tylko częściowo. Jeszcze nie widziałem tak pustych półek sklepowych jeśli chodzi o spozywke (mowa o hipermarkecie). Ludzie to zwierzęta