Druga opcja też już się okazała nieaktualna
Czateria... 2021
F@aaaaaak! Jak już znalazłem, to się franca sprzedala pół godziny temu.
((
Dziś podłączyłem Clipa do Renaty, pokasowałem błędy, sprawdziłem przebieg i kondycję filtra cząstek stałych, ciśnienie na szynie i inne bajery. Jak na razie wszystko gra, jutro ciąg dalszy zabawy bo muszę odczytać korekty na wtryskiwaczach.
Jakbyś miał pastucha to by Ci windowsa zaktualizował [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]
Tylko przebiegu nie cofaj!
Tylko przebiegu nie cofaj!
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
TheMonster napisał(a):Tylko przebiegu nie cofaj!
a dlaczego, właśnie niedługo mam przegląd więc by wypadało przed

Czujników nawalili że masakra cała lista z temperaturami, przepustnicami i innymi pierdołami. DPF czysty tylko 2,7g sadzy.
Lepiej nie... Jarek Keller tam kiedyś pojechał i nie był zadowolony... jeszcze nie było nawet gdzie zaparkować 
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
nemi napisał(a):Kurde, nie dostałem kredytu na lodówkę. Co za masakra
a to dlaczego?
Podałeś DG jako źródło utrzymania
?
A co miałem zrobić? 
DGP mam od 2017, nie ma co wpisać jako UoP. We wniosku wpisałem profilaktycznie zarobki 6 razy większe niż kwota kredytu, więc rata za tą lodówkę to byłby nikły procent wobec tej kwoty. I jeszcze przyznałem się do pobierania 1.000 zł z tytułu 500+
Jak to mówi kolega z roboty – a niech zdechną w męczarniach
DGP mam od 2017, nie ma co wpisać jako UoP. We wniosku wpisałem profilaktycznie zarobki 6 razy większe niż kwota kredytu, więc rata za tą lodówkę to byłby nikły procent wobec tej kwoty. I jeszcze przyznałem się do pobierania 1.000 zł z tytułu 500+
Jak to mówi kolega z roboty – a niech zdechną w męczarniach

Ja postanowiłem zobaczyć co u mnie w BIKu słychać w takim razie, czy nie padłem ofiarą jakiegoś wyłudzenia kredytu przez wyciek danych w Virgin Mobile. Jeden dowód mam zastrzeżony, a drugi jest nieodebrany z urzędu (ale mam jego numer i datę ważności). Posłużyłem się tym nowym dowodem i chyba sprawa się wyjaśniła. BIK powiedział "no, no my friend, nie znamy twojego dowodu".
Nemi co będziesz brał kredyty bez sensu ogłoś zrzutkę ludzie Ci wpłacą hajs i kupisz jak człowiek za gotówkę 

Jechać po tego IS'a czy nie jechać?
Zleciłem sprawdzenie w ASO. Do wymiany za chwilę tarcze z tyłu i wycieraczki przedniej szyby. Już nawet kupiłem bilet na pendolino do Gdańska
Zleciłem sprawdzenie w ASO. Do wymiany za chwilę tarcze z tyłu i wycieraczki przedniej szyby. Już nawet kupiłem bilet na pendolino do Gdańska