Witam wszystkich! Co prawda mazdę odbieram dopiero za dwa tygodnie, ale od razu gdy trafiłem na waszą stronę postanowiłem się przyłączyć do społeczności
Cześć wszystkim. Jestem Rafał i od 5 dni jestem posiadaczem CX-5. Na razie mogę tylko napisać, że samochód jest super i nie chcę z niego wysiadać . Do Mazdy przesiadłem sie z Aurisa TS. Całkiem odmienne wrażenia. Pozdrawiam wszystkich
Cześć, miałem tu już kiedyś konto i mazdę Premacy. Teraz jestem w trakcie kupna Mazdy 3 Kintaro dla syna jako pierwszy jego samochód, z finalizacją na przyszły weekend.
Cześć Wszystkim, mam na imię Dominik i jestem z Warszawy, nowy członek forum choć mazdy towarzyszą mi już od 6 Lat. Moja przygoda rozpoczeła się od Mazdy 323 bf gt trubo hb która kiedyś była tu opisywana Od Listopada zostałem szczęśliwym ( albo i nie hahah) posiadaczem Mazdy 3 MPS Bk. Jak ktoś śledzi zdj z spotów Warszawa na pewno wie który MPS pojawił się od niedawna ( Srebrny) także Pozdrawiam wszystkich i szerokości.
Cześć, jestem Radek i pozdrawiam z Kujaw . Od jakiegoś czasu poruszam się Madzią 6 GH z silnikiem 2.2 163 km oczywiście na czarne paliwo . Mazda jest w czerwieni z rocznika 2009. Chcę się że wszystkimi serdecznie przywitać
Witam wszystkich posiadaczy Mazd. Od niedawna stałem się posiadaczem trójki sedan z silnikiem 2.0/165 i automatem. Przeglądałem forum wcześniej i myślę , że sporo dowiem się od Was o swoim aucie i nie tylko. Mieszkam w Białymstoku.