Czateria... 2021
Od kiedy mam Winde 10 mam problemy z WiFi. Po włączeniu lapka muszę restartować router, sieć się połączy, za chwilę zrywa, łączy się od nowa i tak co chwila. To samo na lapku służbowym gdzie też jest Winda 10. telefon połączony z siecią cały czas, bez problemu, laptop z 8 i 7 to samo, a ta cholerna Winda 10 świruje... : /
Przestudiowałem www, zrobiłem co tam radzą i zero efektu : /
Przestudiowałem www, zrobiłem co tam radzą i zero efektu : /
świeże oprogramowanie w routerze?
stery do karty?
B8 przejezdzilem kolo 20 tys. Dwoma egzemplarzami, jeden w Comfort Line, jeden HighLine,oba 1.8 TSI dla mnie autonswietne. Jako sluzbowka idealne.
Wygrzewamnsie na Kanarach
Poziom Rumu we krwi bardziej niz zadowalajacy 
Wygrzewamnsie na Kanarach
..::Born To Rise Hell::..
Taki to pozyje 
Ja dziś miałem Kanary w pracy. Poszła uszczelka na rurociągu pary technologicznej która ma temp 440st.Na hali gdzie normalnie jest 30st było chyba ze 60 po chwili nie dało się oddychać bo aż piekło w płucach
Ja dziś miałem Kanary w pracy. Poszła uszczelka na rurociągu pary technologicznej która ma temp 440st.Na hali gdzie normalnie jest 30st było chyba ze 60 po chwili nie dało się oddychać bo aż piekło w płucach

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
No niestety na Karaiby nie starczylo
, nastepnym razem. Teraz zbieram na Miami
. Wlasnie robie liste aut ktore warto zsciagnac z usa. No chyba ze Iram mi plany popeuje
[quote="Krzemol"]Sportsvan, za każdym razem się uśmieję widząc tą nazwę [/quot]
to tak samo dodaje mocy jak litery RS w rejestracji mojej Renaty
to tak samo dodaje mocy jak litery RS w rejestracji mojej Renaty

Czym więcej oglądam tych ofert samochodow tym bardziej jestem głupi
i kiedy budżet zaczyna się pompować to odzywa się rozsądek bo po co tyle wydawać na używany samochód i pojawia się laguna 3 w ofertach
co do aut z Ameryki. Johnny, mondeo te z tych ostatnich bym przygarnął 2.5 w automacie 

Kurdę ja też coś zacząłem dziwnie patrzeć w stronę prawie nowych aut a to bardzo niebezpiecznie jest 
Moj kolega sciaga auta z USA, tak wlasnie sie zastanawiam czy nie skorzystac jego uslug. Leasing takich aut to porazka stad zaczynam zbierac gotowe. Jeszcze nie wiem co to bedzie. Albo cos faktycznie amerykanskiego albo jakas marka premium, ktora tam po prostu jest tansza. Jesli marka premium to silnik 2.0, jesli cos amerykanskiego to minimum V6. Jesli tylko fundusze pozwola
. Oczywiscie patrze na aukcje aut rozbitych.
Powiem szczerze, że zawsze dziwi mnie, że ludzie bawią się w ciągnięcie aut europejskich z USA. Przy takim kursie walut to ma w ogóle uzasadnienie ekonomiczne? Chyba, że bierzemy pod uwagę grubsze dzwony i naprawę w miarę budżetową wtedy na bank się opłaca.
Ma ktoś z was któryś z tych modeli TV LG UK6470 lub Samsung NU7092 i może wyrazić opinie ?
Głownie do oglądania TV/Netflix, od czasu do czasu konsola bo jeszcze myślę nad QExx60 ale tutaj już trzeba dołożyć.
Głownie do oglądania TV/Netflix, od czasu do czasu konsola bo jeszcze myślę nad QExx60 ale tutaj już trzeba dołożyć.
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
poza autami dla USA imho tylko premium sie oplaca.
Zerkaliscie na ceny uzywanych BMW czy Audi ?
W USA auta sa z definicji tansza a w wielu przypadkach zaczynaja sie w innych wyposazeniach.
Sprawdzam wlasnie oplacalnosc GLA. Oferta z Mercedesa w PL po rabatach. GLA 180 czyli 1.6 122 km golas ale z AT 113 tys brutto. W USA GLA 250 2018 przebieg 10 tys mil rozbity prawdodpodbie na gotpwo wyjdzie 90 tys.
Ja mam ten plus ze mam swojego blacharZa i lakiernka. Minimalizuje roznice kursowe. Kolega w wiekszosci sciaga Mustangi ale ostatnio w zwiazku z sporo wyzszymi cenami aut w EU ma zapytania wlasnie o auta premium.
Zerkaliscie na ceny uzywanych BMW czy Audi ?
W USA auta sa z definicji tansza a w wielu przypadkach zaczynaja sie w innych wyposazeniach.
Sprawdzam wlasnie oplacalnosc GLA. Oferta z Mercedesa w PL po rabatach. GLA 180 czyli 1.6 122 km golas ale z AT 113 tys brutto. W USA GLA 250 2018 przebieg 10 tys mil rozbity prawdodpodbie na gotpwo wyjdzie 90 tys.
Ja mam ten plus ze mam swojego blacharZa i lakiernka. Minimalizuje roznice kursowe. Kolega w wiekszosci sciaga Mustangi ale ostatnio w zwiazku z sporo wyzszymi cenami aut w EU ma zapytania wlasnie o auta premium.