za 3 dni na urlop
Czateria... 2021
Nie wyspany, za mało wypiłem, sąsiad zrobił bardache do 5 rano....no nic, dziś pewnie nadrobie w ciągu dnia
.
za 3 dni na urlop
, odpocznę wreszcie
.
za 3 dni na urlop
..::Born To Rise Hell::..
Eh te remanenty kto to wymyślił... 
JohnnyB napisał(a):Ja mam chyba na gogu jeszcze FEAR, moze sobie sciagne i pogiercuje.konsole mam w planach, szkoda ze nie idzie przezucic padow i kinecta z X360 do ONE bo juz bym zamawial.
Nie wiem jak pady, ale Kinect bangla z One, trzeba tylko dokupić adapter.
Wszystkiego dobrego!
PeKa napisał(a):JohnnyB napisał(a):Ja mam chyba na gogu jeszcze FEAR, moze sobie sciagne i pogiercuje.konsole mam w planach, szkoda ze nie idzie przezucic padow i kinecta z X360 do ONE bo juz bym zamawial.
Nie wiem jak pady, ale Kinect bangla z One, trzeba tylko dokupić adapter.
Wszystkiego dobrego!
Pady na pewno nie. Czyli, myszę zakupić XBOX One
..::Born To Rise Hell::..
Szacun dla ludzi którzy prowadzi w lata 80 samochody rajdowe Grupy B, w grze ciężko je ogarnąć a co gadać w rzeczywistości . Ujeżdżam Lancię Delta S4 , ma potencjał auto na dobre czasy ale żeby to ogarnąć trzeba mieć nie lada umiejętności
Grupa B była szalona, owszem, miała tylko dwa poważne problemy, nie skręcała i słabo hamowała. Zawieszeniowo tez tak sobie. FIA wprowadziło później grupę A, która miała już mocno zaawansowane zawieszenie, lepsze hamulce i sporo mniejsza moc, a finalnie była szybsza 
PS. Rajd Polski w WRC wróć!!!
PS. Rajd Polski w WRC wróć!!!
Klasa B to było samobójstwo sporo osób trafiło na tamten świat przez to. Najgorsze jest to że nie były one konstrukcyjnie nawet bezpieczne bo po kolizji rozpadał się na kawałki.

Nemi Ty strasznie się szybko nudzisz 
eee taką sarenkę to się bierze na zderzak bez hamowania 

Ja jakieś 3 tygodnie temu wyjechałem w stado dzikow.
Prawie wyhamowalem . Brakło z 2-3 metry.
Pizglem jedna, to z trzy razy się przeturlala po asfalcie. Podniosła, otrzepala i spier..... ła
Jedyne straty to.... osrany zderzak w momencie uderzenia
Dacia też mruga przy gwałtownym hamowaniu
A odnośnie bezawaryjnosci, ma 155kkm i dzisiaj usuwalem pierwsza awarię zawieszenia. Urwał się łącznik stabilizatora. Na szczęście 20zl/szt. Zaszalalem, wymieniłem obydwa
Prawie wyhamowalem . Brakło z 2-3 metry.
Pizglem jedna, to z trzy razy się przeturlala po asfalcie. Podniosła, otrzepala i spier..... ła
Jedyne straty to.... osrany zderzak w momencie uderzenia
Dacia też mruga przy gwałtownym hamowaniu
A odnośnie bezawaryjnosci, ma 155kkm i dzisiaj usuwalem pierwsza awarię zawieszenia. Urwał się łącznik stabilizatora. Na szczęście 20zl/szt. Zaszalalem, wymieniłem obydwa
L3 też mruga. I C3 też. I moje C5 I gen też mrugało.
Dostałem od żony pod choinke Skyline'a 2000gt-x 4 door do sklejenia. Skleiłem w pare dni, 3 dni przerwy, wczoraj pojechałem kupić jeden, wróciłem z dwoma i wczoraj kupiony Lancer Evo praktycznie skończony. Zaczyna się robić drogo
Dopisano 4 sty 2020, 18:45:
No to skończony
Dostałem od żony pod choinke Skyline'a 2000gt-x 4 door do sklejenia. Skleiłem w pare dni, 3 dni przerwy, wczoraj pojechałem kupić jeden, wróciłem z dwoma i wczoraj kupiony Lancer Evo praktycznie skończony. Zaczyna się robić drogo

Dopisano 4 sty 2020, 18:45:
No to skończony
Jako ze sporo ludzi z branzy... słyszał ktoś o firmie Crossover? Bo sporo spamuja ostatnio na linkedin i tak się zastanawiałem ostatnio ze znajomym co to wgl jest. Może być na priv 
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Mi ostatnio mrugalo przy hamowaniu w 11 letnim peugeocie. Albo tak ma być albo coś zepsute;) Nemi, pamięć mnie myli czy coś kiedyś wspominałes że jeździłeś passatem B8 i że było głośniej niż w golfie? Chyba zaczął mi się podobać ten passat i trochu go rozważam..tyle że DSG jest niewiadoma i większość ma [tiiit] w uj kilometrów. Ale wygląda solidnie