PeKa napisał(a):Nie przesadzaj Goły model to 125zł. Lakiery ok. 60zł. W 2 stówkach się zamyka taki model
Czateria... 2021
No juz się nie mogę doczekać tego sklepu na żywo. Strzelam, że będzie wyglądał jak komis w Pile
A że mam po drodze cos do załatwienia, to się kulnę. Odebrać Ci? 
Oni są też na allegro, ale tam mają drożej
Oni są też na allegro, ale tam mają drożej
teraz jeszcze nie, dzięki. W styczniu wpada ekipa na mały remont i potem wezmę. Mieszkania są spoko ale nie jeśli chodzi o magazynowanie większej ilości rzeczy 
Przywieźliśmy w środę z ojcem z Poznania nową Insignię. Prócz tego, ze trzeba machać biegami, całkiem mnie ten samochód pozytywnie zaskoczył. Mimo mojej dużej rezerwy do Opli
Przywieźliśmy w środę z ojcem z Poznania nową Insignię. Prócz tego, ze trzeba machać biegami, całkiem mnie ten samochód pozytywnie zaskoczył. Mimo mojej dużej rezerwy do Opli
Kurde miałem choinkę ubierać ale chyba letnie kapcie mazdzie założę bo u mnie 15st 
Loockas Ty w Jaworznie przy Manhattanie robisz bo dziś tam pobladzilem i mi się hujdaj rzucił w oczy.

Loockas Ty w Jaworznie przy Manhattanie robisz bo dziś tam pobladzilem i mi się hujdaj rzucił w oczy.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Neonixos666 napisał(a):ciekaw jestem czy dało by się ją jeszcze uratowaćhttps://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx- ... CGCE0.html?
Jak smutno patrzy
Uratuj ją!
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Ciężko powiedzieć ile sumarycznie, siadam do tego wieczorami i jak mam home office. Na spokojnie ok. 5/7 dni działając powiedzmy ok. godziny do dwóch dziennie.
Kuwra, przy modelach z tektury spędzałem po kilka tygodni lekko. Tylko że wybór cywilnych samochodów do sklejania byl..a właściwie go nie było.. temu kleiłem samoloty, statki etc. Moze kiedyś na emeryturze się pobawię w to jeszcze 
Chinczyki wróciły pieniądze 2 lub 3 dni czekałem, skubani szybcy muszę przyznać.
Chinczyki wróciły pieniądze 2 lub 3 dni czekałem, skubani szybcy muszę przyznać.
Dobrze zabezpiecz podwozie dla tej mazdy i choć to plastik to przy tej marce to nie jest takie oczywiste że nie zardzewieje 
Dominator napisał(a):Ja też. Ale karton był bardziej kreatywny
Wg. mnie, kreatywnie to by było gdyby się taki model od zera robiło, a nie wycinając gotowe elementy z plastiku czy kartonu
Karton był też łatwiejszy pod względem malowania, bo się go nie malowało
Ja kartonu nie malowałem, ale uczęszczałem na kółko modelarskie za młodu i mój nauczyciel malował niektóre. I muszę przyznać że robiło wrażenie, nie temu że byłem dzieciakiem wtedy, lecz trochę ogólnopolskich konkursów gościu wygrał, człowiek po 50tce. Od zera to też parę projektów zrobiłem. Nawet walają mi się na wsi zdezelowane modele przyczep kempingowych wraz z pozorowanym wyposażeniem. Nawet byłem na dość późnym etapie ukończenia z projektem citroena evasion (podobał mi się wtedy bardzo taki samochod w życiu realnym) ale tak wyszło że nie dokończyłem a potem go spaliłem
Fajne czasy 
Oo ten pan http://www.avia.tarman.pl/index.html?gr ... =8&lang=pl
Oo ten pan http://www.avia.tarman.pl/index.html?gr ... =8&lang=pl
Przejechałem się dziś do Krakowa z aplikacją autopay. Auta które mnie wyprzedził na trasie utknely w korku, a ja lewym pasem do końca cyk dwojeczka szlaban w górę i jazda
Fajnie to działa.
Za to korek o 14 do wjazdu na obwodnicę KR miał chyba z 6km
Za to korek o 14 do wjazdu na obwodnicę KR miał chyba z 6km

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT