Czateria... 2021
Bri, jak tam sytuacja Infinity. Będą podlegać pod Wschód ?
Mam następce dla V40 i licze że jeszcze taniej niż teraz wyrwe. Tylko nie wiem czy doczekam :/.
Mam następce dla V40 i licze że jeszcze taniej niż teraz wyrwe. Tylko nie wiem czy doczekam :/.
..::Born To Rise Hell::..
Nie – serwisy w Europie nadal będą działać tylko sprzedaży pojazdów od przyszlego roku nie ma. Jeśli nie wrócą z elektrykami w najbliższych latach to serwisy zwiną najwcześniej w roku 2030. Z reszta ASO Nissana mają pełną dokumentację, dostęp do bazy i części a do tego tańszą roboczogodzinę 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
loockas napisał(a):nemi napisał(a):Wersja sportline jest niczego sobie
Nie wiem. Mi w tym nadwoziu tylko lufy brakuje... no ale są gusta...
Mi się podoba w wyższych wersjach i niektórych kolorach. Ale też prawdę mówiąc wygląd zawsze miałem w pupie, najważniejsze, żeby wnętrze było funkcjonalne. Im skromniej auto wygląda tym dla mnie lepiej, bo ja siedzę w środku i opinia innych nie ma na moje wybory wpływu
W dodatku im ładniejszy samochód miałem, tym był gorszy

Zalej coś na czyszczenie układu wtryskowego i powinno przejść, najlepiej Liqui Moly.
Bez jaj – przy tym przebiegu nic nie powinno się dziać i czyścić jeszcze nie ma czego.
nemi napisał(a):Kiedyś się zwali całkiem i wymienią co trzeba – teraz pewnie każdy mechanik rozłoży ręce.
,,Jeździć obserwować"
brii napisał(a):Bez jaj – przy tym przebiegu nic nie powinno się dziać i czyścić jeszcze nie ma czego.
Ojciec po tankowaniu na jakiejś tam stacji i zrobieniu dłuższej trasy rano już nie mógł jechać bo Pulsar dostał zamulenia totalnego (jechałem nim i jak by coś był przypchane) kierowca lawety walczył z nim jakoś się coś odblokowało i potem jechał normalnie. Przebieg jak u nemiego.
nemi napisał(a):Dziś wsiadam do Francuza przy około 0 stopni i... szarpał . Niecałe 13.000 przebiegu, a już zaczynam wchodzić w fazę lekkiej nienawiści . Dobrze, że nie jeżdżę nim na codzień.
Podziwiam, bo ja bym to reklamował i pozbył się najszybciej jak to możliwe
Neonixos666 napisał(a):Ojciec po tankowaniu na jakiejś tam stacji i zrobieniu dłuższej trasy rano już nie mógł jechać
Ostatni raz taką akcję miałem w latach 90-tych w kaprysnym polskawym samochodzie na gaźniku...
Też bym chciał to reklamować, ale wiem jak działają serwisy. "Wgraliśmy nowe oprogramowanie, powinno być dobrze". Problem w tym, że to się dzieje losowo, więc nie mogę pojechać i powiedzieć "zobaczcie", bo samo przechodzi.
A nie pozbędę się, bo mi szkoda tak palić w piecu pieniądze. Zamierzam go mieć do końca gwarancji – 5 lat.
A nie pozbędę się, bo mi szkoda tak palić w piecu pieniądze. Zamierzam go mieć do końca gwarancji – 5 lat.
No to ja tez muszę ponarzekać.
Chyba mam coś z przepustnica w Fordzie, ale czekam na przegląd to zgłoszę. Co jakiś czas po puszczeniu gazu i wciśnięciu sprzęgła obroty rosną do 3 tyś i odpuszcza.
Ale poza tym autem jeździ mi się jak najbardziej OK. Nawet przywykłem do delikatnego braku mocy.
Jakoś przedkładam wynik spalania nad dynamikę.
Chyba mam coś z przepustnica w Fordzie, ale czekam na przegląd to zgłoszę. Co jakiś czas po puszczeniu gazu i wciśnięciu sprzęgła obroty rosną do 3 tyś i odpuszcza.
Ale poza tym autem jeździ mi się jak najbardziej OK. Nawet przywykłem do delikatnego braku mocy.
Jakoś przedkładam wynik spalania nad dynamikę.
JohnnyB napisał(a):Chyba mam coś z przepustnica w Fordzie
a co ta przepustnica w dieslu robi?
No niby tak.
TDCI mają przepustnice, ale w sumie to chyba będzie raczej do gaszenia silnika.
No to w takim razie jakieś inne ustrojstwo, aczkolwiek po dwumasie mogę się spodziewać odpowiedzi TTTM.
Nie omieszka się pochwalić.
TDCI mają przepustnice, ale w sumie to chyba będzie raczej do gaszenia silnika.
No to w takim razie jakieś inne ustrojstwo, aczkolwiek po dwumasie mogę się spodziewać odpowiedzi TTTM.
Nie omieszka się pochwalić.
a masz w fordzie coś takiego jak międzygaz przy zmianie biegów? w Ducato tak jest że na niższych biegach przy wciśnięciu sprzęgła podbija sam obroty.
Może ma na to wpływ wypalanie się filtra cząstek.