Bo_Lo napisał(a):twardy103 napisał(a):Volvo 3.2 benzyna, 6 cylindrów w rzędzie
Wg kolegi Fasoli, który przepracowal kilka ostatnich lat w serwisie specjalizującym się w volvo, silnik bdb. Bez awaryjny.
i ten zasięg na LPG bezcenny...
www.mazdaspeed.pl
Bo_Lo napisał(a):twardy103 napisał(a):Volvo 3.2 benzyna, 6 cylindrów w rzędzie
Wg kolegi Fasoli, który przepracowal kilka ostatnich lat w serwisie specjalizującym się w volvo, silnik bdb. Bez awaryjny.
JohnnyB napisał(a):tylko znajdzcie 3.2 w autach w EU, fajny motor, pije ile wlejesz. W Eu w tym czasir najpopularniejszym w duzych kombi i suv byl 2.4 D5.
Ja bym targal z USA, ale fatwiej bedzie tem wychaczyc XC90 z tym motorem.
Neonixos666 napisał(a):
i ten zasięg na LPG bezcenny...
Grzyby napisał(a):Kupiona z przebiegiem 150kk, sprzedana z ponad 250kkm.
Żadna z wymienionych usterek nie wystąpiła. Co więcej, nowy kupujący nie miał potrzeby robić przy silniku czegokolwiek.
nemi napisał(a):Ja tam się nie znam, na moje oko kupno dziesięcioletniego samochodu dobrej klasy wykładając 50.000 zł to zajęcie ryzykowne, którego ja osobiście bym się chyba nie podjął. Ktoś 10 lat temu wyskoczył ze 150-200.000 zł raczej nie po to, żeby patrzeć na auto, tylko nim jeździł. A jak jeździł, to trochę zużył przez 10 lat.
twardy103 napisał(a):No w Szwecji są, natomiast tak jak mówiłem koszt już jest spory.
Około 50-60 tys. zł wychodzi za 2008r. więc w sumie jak się porówna do przykładowo Mondeo, które można kupić z 2013 za te pieniądze to się człowiek zastanawia.
Jeśli chodzi o USA – ja się trochę boję, nie wiem czy słusznie czy nie. Planowałem samochód bezwypadkowy całkowicie i takie w większości są w Szwecji + sprawdzony przebieg.
JohnnyB napisał(a):twardy103 napisał(a):No w Szwecji są, natomiast tak jak mówiłem koszt już jest spory.
Około 50-60 tys. zł wychodzi za 2008r. więc w sumie jak się porówna do przykładowo Mondeo, które można kupić z 2013 za te pieniądze to się człowiek zastanawia.
Jeśli chodzi o USA – ja się trochę boję, nie wiem czy słusznie czy nie. Planowałem samochód bezwypadkowy całkowicie i takie w większości są w Szwecji + sprawdzony przebieg.
Jak tam wolisz.
W USA też znajdziesz Fusion, czyli ichniejsze Mondeo. Nawet z wolnossącym 2.5 litrowym motorem. Z LPG będzie to już przyjemne w eksploatacji.
Ja kolejne auto będę targał z USA. Marzy mi się coś 6 cylindrowego więc wybór raczej ograniczony w EU.
Kolejne auto nie będzie musiało być już w leasingu więc zaczynam zbieranie kasy.
piwo napisał(a):Mówisz o fiacie cromie? Jakiej lanci?
piwo napisał(a):no z opini kolegi prowadzi sie calkiem niezle. ma wielowahacz juz z tylu. mowie o kwotach jak w temacie. wiec mozna spokojnie 2015 kupic. do volvo v70 musialbym sie przysiasc i zobaczyc bagaznik czy ma te 600litrow plus.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości