Czateria... 2021
Mi pojeby poskakały po masce volvo kiedyś.....
Projekt łózko zaczęty, 5 palet wyszlifowanych, została jedna, potem podjład, fajba i skręacamy
.
Projekt łózko zaczęty, 5 palet wyszlifowanych, została jedna, potem podjład, fajba i skręacamy
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):Kurde, jakieś poj***by wysmarowały mi drzwi pastą do zębów. Pięknie przyschło... Co za ludzie.
Czyli wybrałeś psikus czy cukierków nie miałeś?

Stałem się ubogi motoryzacyjnie. W parku maszyn aut użytkowanych przeze mnie został tylko francuz i to w gnojówce. Czy ktoś odwiedzie mnie od pomysłu zakupu samochodu japońskiego w sędziwym już wieku bo ok 8-9 lat w cenie ok 40kzl? Skoro w tej cenie mogę mieć francuza praktycznie połowę młodszego?
sewo napisał(a):z Berlina do Singapuru masz 11h i z Singapuru do Perth 6.
To nadal jest 17 + 3 do berlina = 20
If you’re in control, you’re not going fast enough.
nemi napisał(a):To kup chociaż Forda – plastikowy, bez rewelacji, ale przynajmniej cieszy podczas jazdy.
Radości nie daje, ale ogólnie, jest bardzo poprawny
Za 40kPLN Focus MK3 bedzie jeszcze młodszy od Reno
..::Born To Rise Hell::..
chyba tylko ja tu mysle podobnieDominator napisał(a):Czy ktoś odwiedzie mnie od pomysłu zakupu samochodu japońskiego w sędziwym już wieku bo ok 8-9 lat w cenie ok 40kzl
Choc nie powiem mk4 w titanum s tez bym jezdzil.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ja tam 8-9 nie nazwałbym sędziwym wiekiem. No ale to pewnie przez pryzmat tego, że moje najmłodsze ma aktualnie 13.
Imo to już może być kosmos jeśli chodzi o koszta użytkowania. W przeciwieństwie do takiego GS'a, którego da się jeszcze utrzymać w sensownej kasie.
Ja to za 40tys celowałbym chyba w S80 V8 albo GS'a. Oba w jeszcze bardziej sędziwym wieku ale ja to ryzykant jestem
JohnnyB napisał(a):Ogólnie nie wiem czy bym chcial jakies japonskie auto poza LS'em
Imo to już może być kosmos jeśli chodzi o koszta użytkowania. W przeciwieństwie do takiego GS'a, którego da się jeszcze utrzymać w sensownej kasie.
Ja to za 40tys celowałbym chyba w S80 V8 albo GS'a. Oba w jeszcze bardziej sędziwym wieku ale ja to ryzykant jestem
Ostatnio edytowano 3 lis 2019, 23:41 przez Krzemol, łącznie edytowano 1 raz
Nie wiem co sie tak tego wieku obawiasz,przeciez to nie dwudziestloatek,a chyba z tymi hondami wiekszych problemow nie ma.Zawsze mozesz w tej cenie kupic 10letnie gh
Chcesz pozbawić nemiego pierwszego bezawaryjnego samochodu
Chcesz pozbawić nemiego pierwszego bezawaryjnego samochodu
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
@Dominator: Mój ojciec myślał o nim ciepło, ale matka jest ciężko chora i chyba przestał o jakimkolwiek aucie myśleć.
Tylko póki co nie sprzedaję
. Za rok jeszcze nim ogarnę wakacje, za 1,5 roku kończy się leasing na Renault i dopiero będę mógł myśleć. Mnóstwo rzeczy może się zdarzyć do tego czasu 
Beny, na mojej liście są trzy samochody, które nie sprawiały problemów: Octavia, mondeo i Focus. Żaden nie zawiódł w trasie, żaden nie miał większej awarii – jakaś drobnica jedynie. VW na tą listę nie trafił, ponieważ wciąż nim jeżdżę i jeszcze nie wiadomo. Pierwsze 62.000 km kosztowało 30 zł ponad plan (schodzilo powietrze z koła), ale czy drugie 60.000 będzie równie udane to nie wiem – może przytrafić się już absolutnie wszystko.
Megane na razie sam się psuł i sam naprawiał. Nie liczę więc żadnej awarii na jego koncie.
Tylko póki co nie sprzedaję
Beny, na mojej liście są trzy samochody, które nie sprawiały problemów: Octavia, mondeo i Focus. Żaden nie zawiódł w trasie, żaden nie miał większej awarii – jakaś drobnica jedynie. VW na tą listę nie trafił, ponieważ wciąż nim jeżdżę i jeszcze nie wiadomo. Pierwsze 62.000 km kosztowało 30 zł ponad plan (schodzilo powietrze z koła), ale czy drugie 60.000 będzie równie udane to nie wiem – może przytrafić się już absolutnie wszystko.
Megane na razie sam się psuł i sam naprawiał. Nie liczę więc żadnej awarii na jego koncie.
ostatnio stałem przed podobnym dylematem. Jakiś sruv dla żony do 40 tyś. Od francuzów po niemcy do japończyków. Można było kupić 3 letniego 2008 albo 4-5 letniego sx4 cross a wyszło to co wyszło heh

Beny napisał(a):chyba tylko ja tu mysle podobnie https://www.olx.pl/oferta/honda-accord- ... BgXFn.html
Honda szybsza niż wygląda

PeKa napisał(a):To koniec...
Teraz to już do śmierci będzie już z Tobą
nemi napisał(a):Spore dziecko można upchnąć
Kaczyński podobno ma taki