bardzo lubię takie dyskusje
zadra napisał(a):Tak, castrol to zło wcielone
tak, to jest super argument, podparty niczym
zadra napisał(a):Dyskusja już jest o "niczym" szkoda dalej się przepychać, napiszę tylko, że mamy na rynku tak wiele różnych dobrych propozycji, że spokojnie z czystym sumieniem możemy uniknąć wpadek olejowych świadomie wybierając inne marki oleju niż najczęściej podrabiane mobil /castrol
tak, to jest dyskusja o niczym, bo ty robisz wrzutki nie podparte zadnym faktem
zgadzam się, Castorl jest popularny i często podrabiany, ale to nie znaczy że Castrol jest zły
bo kupując podróbkę, nie kupujemy Castrol, a nie wiadomo co
to czemu Castrol jest zły? nie rozumiem totalnie
a zęby nie trafić na podróbę. to trzeba kupować w autoryzowanych punktach sprzedażny, które ma każda marka oleju, i tam jest 99,9% oryginalny olej
zadra napisał(a):Skoro Ty Kritik tak bardzo ich bronisz a jednocześnie sam nie stosujesz, bo hmm
tak, bronie, bo to jest dobry olej, kiedy jest oryginalny
i jak już pisałem, Castrol produkuje olej OEM dla wielu, czy nawet większości marek samochodów, a to już coś znaczy
zadra napisał(a):wiem. Masz roczną mazdę, więc lejesz co fabryka każe
i znowu bzdura, na forum jest milion moich wpisów, i co ja leje do swojej Mazdy, i to nie jest ani Mazda Supra (to co fabryka każe), i to nie jest Castrol
zadra napisał(a):Nie ma co się upierać, każdy ma swoją rację i swój rozum, powinien dokonywać osobistych wyborów na podstawie wiedzy i własnego doświadczenia..
zgadza się ze to wybór każdego
ale wiele osób nie umie kolo wymienić, nie to co olej wybrać
i dla tego używa forum i internet, wchodzi w ten watek, czyta wpis od
zadra że Castol jest zły, i zaczyna tak myśleć i opowiadać takie bzdury kolegom i t.d.
a na razie ja nie widzę żadnego faktu od ciebie który udowodni ze Castrol jest zły