Czateria... 2021
No tak. Ale wzmacniacz podłączałem trzy tygodnie temu a nie wczoraj więc nie sądzę aby miał jakiś związek z tym. Jutro lecę do elektronicznego po miernik (tego chińczyka za dwie dychy, do tych celów wystarczy) i zobaczę jaki jest pobór z wzmacniaczem podłączonym a bez. Jak się okaże że wzmacniacz coś podkrada mimo wyłączenia to wszystko będzie jasne.
oglądałem niedawno program o akumulatorach i oszustwach. Masakra.
Macie jakieś propozycje jak ukryć kable np. głośnikowe, antenowe ?
Jakieś listwy? Właśnie będę rwał drewniane przy parkiecie i nie wiem czym zastąpić. A muszę bo przerzucam "centrum rozrywki" na drugą stronę pokoju....
Macie jakieś propozycje jak ukryć kable np. głośnikowe, antenowe ?
Jakieś listwy? Właśnie będę rwał drewniane przy parkiecie i nie wiem czym zastąpić. A muszę bo przerzucam "centrum rozrywki" na drugą stronę pokoju....
Grzyby napisał(a):Macie jakieś propozycje jak ukryć kable np. głośnikowe, antenowe ?
Od bardzo dawna w handlu dostępne są listwy przypodłogowe z różnych materiałów, które mają mniejsze lub większe tunele na przewody i kable. Popatrz choćby tutaj.
Zdjęcie pokazujące zastosowanie masz tutaj. Zdjęcie pochodzi z tego bloga.
Również gratuluję i zdrowia życzę
Ja mam od małżonki pozwolenie na zakup nowszego Scenica, z racji że będzie mnie na niego stać za 5 lat to już się rozglądam
Ja mam od małżonki pozwolenie na zakup nowszego Scenica, z racji że będzie mnie na niego stać za 5 lat to już się rozglądam

nemi napisał(a):Za dwa lata akurat coś wybiorę
Ty to jednak szalony jesteś tak szybko i bez zastanawiania się kupować auto.

Przejechałem się dzisiaj Scenikiem od niepamiętnych czasów i uważam, że do tego auta w zestawie powinny być wiosła, kamizelka ratunkowa i miska na wymioty. Jezu, jak to buja, można choroby morskiej dostać
Ioniq to jest taczka przy tym, a MX-5 to deskorolka.

Ja też się dziś przejechałem Sceniciem i też mnie jakoś bujało

loockas napisał(a):ładowności mu nie można odmówić
Tego nie widać ale pod skrzynką z jabłkami jest 6 zgrzewek piwa a za nimi jeszcze towaru ful to samo po lewo. Normalnie tak nie jeżdżę ale tym razem byłem zmuszony tylne siedzenia przesunąć nawet do przodu.
Scenic ma taki dziwny zawias że nawet jak załadujesz go na full to nie widać tego po nadkolach, dziwnie mało siada. Zdecydowanie zostaje ze mną na najbliższe lata bo nic innego nie spełni zadania tak jak Scenic dodatkowo żonie się podoba więc nie ma co wymyślać tylko trzeba pakować kasę i jeździć

Szymon napisał(a):Od wczoraj nie szukam można gratulować
Że ja ten post przeoczyłem... gratuluję
Neonixos666 napisał(a):Zdecydowanie zostaje ze mną na najbliższe lata bo nic innego nie spełni zadania
Coś w tym jest. Żona zaczęła swoją działalność i już widzę, że mój plan by jej po leasingu oddać ioniqa się nie powiedzie. Każdy jej wyjazd to auto zawalone prawie po dach. Zmieści sie to moze do ioniqa ale w sceniku nie wymaga układania, nie ma progu w bagazniku itd. Jak to auto się rozsypie to chyba trzeba będzie w jakieś Berlingo/Partnera zainwestować.
loockas napisał(a):Że ja ten post przeoczyłem... gratuluję Chcesz kupić Scenika
Dzięki i za gratulacje, i za propozycję. Serca nie masz i chcesz mi stresu jeszcze dołożyć?