Czateria... 2021
Ostatnio w biedrze za loda w rożku i dużego litrowego w pudełku zapłaciłem tylko 1.98 i też mnie gruba obsługiwała tak że coś w tym jest 

nemi napisał(a):Czy ktoś potrzebuje fotelika 2waypearl z bazą?
Muszę się wreszcie pozbyć, bo się potykam o niego od paru miesięcy
jaki przedział wagowy to ma i cena?
Tak przeglądam ogłoszenia i znalazłem takie coś
https://www.otomoto.pl/oferta/hyundai-g ... llery-open
Za 170 tyś duży sedan z 370 KM to myślę że nie dużo.

Za 170 tyś duży sedan z 370 KM to myślę że nie dużo.
Jak mnie wyprzedził taki na autostradzie to chwilę się musiałem zastanowić co to jest. Na pewno ciekawa propozycja ale ja bym w tej kasie i klasie wolał jednak to ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
https://www.otomoto.pl/oferta/lexus-gs- ... 7aa6b72686
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

ten lex ma ładny tył i bok ale ten przód to chyba kogoś poniosło.
takie przody rysowałem na końcu zeszytu w gimnazjum jak nudziłem się na chemii 
Krzemol napisał(a):No widzisz, mogłeś zatrudnienie u Japończyków znaleźć
Wtedy to ja miałem plan zostać chemikiem i robić dragi dla ruskie mafii

Kurde przejechałem się dziś do Tarnowa oglądać ślicznego IS250. Pierwszy raz mnie potencjalny sprzedawca zrobił w balona. Samochód z jednego z najdroższych ogłoszeń, a jego stan w cholerę odbiegał od obiecywanego
I nie mówię o przebiegu, który akurat potwierdziłem i jest ok... Malowany powtórnie nie był tylko prawy przedni błotnik, a w środku chyba jeździł cygański tabor.
Jest mi przykro bo chciałem nim wrócić i musiałem się tym podzielić

https://www.otomoto.pl/oferta/lexus-is- ... CjWyf.html
Jest mi przykro bo chciałem nim wrócić i musiałem się tym podzielić

a co z nim jest nie tak bo na zdjęciach lalka
oj tam takie szczegóły ważne że koła ma i silnik nie kopci.
oj tam takie szczegóły ważne że koła ma i silnik nie kopci.
Ostatnio edytowano 17 wrz 2019, 19:30 przez Neonixos666, łącznie edytowano 1 raz
no właśnie.
Niezbyt udanie malowany i zajechany w środku, czego akurat na fotach nie widać, a handlarz zapomniał wspomnieć
Mechanicznie nie było do czego się przyczepić ale kurde trzeba było się starać, zeby go wewnątrz tak zniszczyć.
Twierdził, że w Lexusie to są normalne ślady.. a tam kurde dziury w boczkach i porysowane plastiki. Pokazałem mu mojego biedalexusa, który jest rok młodszy i nie widać na nim takiego zniszczenia
jprdl taki jechałem napalony. Idealna konfiguracja kolorystyczna...
Dopisano 17 wrz 2019 18:34:
Ty no jakbym słyszał tego handlarza. taki był sens jego wypowiedzi
Niezbyt udanie malowany i zajechany w środku, czego akurat na fotach nie widać, a handlarz zapomniał wspomnieć
Twierdził, że w Lexusie to są normalne ślady.. a tam kurde dziury w boczkach i porysowane plastiki. Pokazałem mu mojego biedalexusa, który jest rok młodszy i nie widać na nim takiego zniszczenia
jprdl taki jechałem napalony. Idealna konfiguracja kolorystyczna...
Dopisano 17 wrz 2019 18:34:
Neonixos666 napisał(a):oj tam takie szczegóły ważne że koła ma i silnik nie kopci.
Ty no jakbym słyszał tego handlarza. taki był sens jego wypowiedzi
No ja niestety też jadąc po Scenica o wielu rzeczach nie zostałem poinformowany ale jakoś się dogadaliśmy. Kurła chyba będę musiał łańcuchy wymienić bo coś dziwne dzwoni na wolnych obrotach 
Neonixos666 napisał(a):No ja niestety też jadąc po Scenica o wielu rzeczach nie zostałem poinformowany ale jakoś się dogadaliśmy.
ten też chciał ostatecznie sporo spuszczać z ceny ale olałem. Nie o to mi chodziło
No żebyś zobaczył moją minę na zarzygany silnik olejem i połamane lusterko sklejone przezroczystą taśmą. W głowie słowa ,, ale żeś się ku... wjeb..." ale po naradzie z ojcem i ochłonięciu jakoś to ogarnąłem.