Czateria... 2021
piotear napisał(a):Ludzie kombinują jakieś wynajmy samochodu spółce, lokalu itp. Szczegółów nie znam, trzeba by skonsultować z księgowym.
Między innymi dlatego każda firma robi imprezę raz w roku po pierwsze żeby zrobić koszty a po drugie żeby zapłacić prezesowi za szkolenie dla kadry kierowniczej
Pomysłów na unikanie podwójnego opodatkowania przy spółce jest trochę... Mam JDG i spółkę z o.o. i to drugie powiem szczerze jest trochę uciążliwe. Pomijam już to, że wszystko musi być klarowne i jest droższa księgowość.
nemi napisał(a):Ja jestem trochę remontowym hardcorem...
W piątek o 16 przyjechały sprzęty AGD, w sobotę wieczorem kuchnia wygladała już tak jak niżej...
Skoro poszedłeś w ślady Doroty, to koniecznie pomyśl o czymś takim:
the right man in the wrong place...
loockas napisał(a):nemi napisał(a):A zatrudnisz mnie?
Będziesz mi remontował mieszkanie?
Na etacie i za stawkę programisty? Czas nieokreślony?
Nastawiam się tylko na wieloletnią współpracę – mam trochę długów
A co do Doroty – w ramach przygotowań obejrzałem kilka odcinków na yt
Kurde, ktoś z nas jest w innej strefie czasowej!
radzi89 napisał(a):Kurde, ktoś z nas jest w innej strefie czasowej!
W sumie to Ty
nie przestawiłeś czasu w ustawieniach
Też miałem taką zagadkę po ostatniej zmianie czasu
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...