Czateria... 2021
Kurde ile razy mam powtarzać, że to nie jest bieda wersja? Po prostu nie ma r-linka. Ale on chyba nie wpłynie na jakość całego auta?
Gdybym kupił wyższą, to bym osiągnął cenę lepszej marki i nie byłoby sensu nawet tego kupować.
Zresztą nawet w biedzie bym oczekiwał, że po takim przebiegu absolutnie nic nie będzie się działo.
Tak czy inaczej poznałem jakość Renault i już trzeciej próby podejścia do marki chyba nie będzie
Gdybym kupił wyższą, to bym osiągnął cenę lepszej marki i nie byłoby sensu nawet tego kupować.
Zresztą nawet w biedzie bym oczekiwał, że po takim przebiegu absolutnie nic nie będzie się działo.
Tak czy inaczej poznałem jakość Renault i już trzeciej próby podejścia do marki chyba nie będzie
nemi napisał(a):Kurde ile razy mam powtarzać, że to nie jest bieda wersja?
Oczywiście, że jest. Weź spójrz do środka na wersję GT (może nawet GT-Line ale to strzelam), RS czy Initiale. Tam się różni prawie wszystko od foteli, po wykończenie deski i konsoli środkowej.
Znajoma z pracy ma Meg 4 GT, chyba już drugi rok leci i jak siedziałem w tym aucie to nie słyszałem by cokolwiek skrzypiało. Sorry ale musi być różnica między tym samym modelem w cenie 60k, a 100k+
Masz to za co zapłaciłeś i żyj z tym
Żyję 
Jaki jest koń każdy widzi, ja nie oczekuję cudów. Mam pełną świadomość, że topowe wersje mają lepsze materiały, mnóstwo wyposażenia i mogą mieć lepsze wyciszenie. I że tańsza wersja zużyje się szybciej.
Ale niestety nie zgadzam się z tym, że jak zapłaciłem sześćdziesiąt parę tysi, to normalne jest, że po 4 czy 5 miesiącach niezbyt intensywnej eksploatacji zaczynają się wibracje, skrzypienia czy usterki.
Widziałem podstawowe wersje Life za prawie 10.000 zł mniej. Rozumiem, że gdyby tam trzeba było podczas jazdy trzymać podsufitkę, to byłoby zupełnie w porządku, bo auto było tanie? No kaman.
Jaki jest koń każdy widzi, ja nie oczekuję cudów. Mam pełną świadomość, że topowe wersje mają lepsze materiały, mnóstwo wyposażenia i mogą mieć lepsze wyciszenie. I że tańsza wersja zużyje się szybciej.
Ale niestety nie zgadzam się z tym, że jak zapłaciłem sześćdziesiąt parę tysi, to normalne jest, że po 4 czy 5 miesiącach niezbyt intensywnej eksploatacji zaczynają się wibracje, skrzypienia czy usterki.
Widziałem podstawowe wersje Life za prawie 10.000 zł mniej. Rozumiem, że gdyby tam trzeba było podczas jazdy trzymać podsufitkę, to byłoby zupełnie w porządku, bo auto było tanie? No kaman.
A ja mialem sen ze mazda miala 220tys pzebiegu i nikt kupic nie chciał
Ale za to przed chwila na mieście widzialem fiata 500w gazie,tam to musi byc przebieg jak lpg wsaszili 

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Dlaczego? Rodzaj pracy jest inny, ale praca to praca, wiąże się z poświęceniem czasu, energii, wiedzy itd, a służy zarobieniu jakichś tam pieniędzy. Każdy robi co umie
. Ja przyznam, że lubię tematy budowlane i prace manualne, więc to nie jest dla mnie kara. Problemem jest ograniczenie czasowe.
Podziwiam w takim razie. Remont umiem sobie zrobić, ale robię to za karę. Od wiosny maluje kuchnie i przedpokój wmawiając żonie ze jeszcze jest czysto i trochę może poczekać
wole klikać w kąkuter 
Pierwszy deszcze w Chorwacji zaliczony. Pogoda baltycka
Pierwszy deszcze w Chorwacji zaliczony. Pogoda baltycka
Ja też wolę generalnie. I nie chciałbym robić wykończeń zawodowo – drugiego mieszkania bym nie dał rady wykończyć gdybym to miał robić od razu czy nawet za miesiąc. Trochę się namęczę, ale z drugiej strony mam czas pobyć sam, posłuchać muzyki lub książki, pomyśleć o życiu i śmierci – na wszystko to nie mam czasu zazwyczaj.
A tak się złożyło, że trafiłem na najemcę (niestety jeszcze umowy nie podpisałem), który potrzebuje mieszkania wkrótce, więc muszę nieco wiecej wysiłku włożyć teraz
. Za to wygląda na to, że fakturę wystawię wcześniej niż myślałem.
Mam do skręcenia jeszcze trzy szafki, powieszenie szafek w kuchni i malowanie 5 m kw. powierzchni. I trochę drobnicy...
Dziś przyjeżdża całe AGD.
A tak się złożyło, że trafiłem na najemcę (niestety jeszcze umowy nie podpisałem), który potrzebuje mieszkania wkrótce, więc muszę nieco wiecej wysiłku włożyć teraz
Mam do skręcenia jeszcze trzy szafki, powieszenie szafek w kuchni i malowanie 5 m kw. powierzchni. I trochę drobnicy...
Dziś przyjeżdża całe AGD.
Ja mam znajomego w pracy i on fanatyk marki Renault, w garażu ma poprzednia wersje Megan RS, ostatnią wersję Kangoo, Kadjara a na lato Sport Spider i o innych markach nie chce słyszeć 
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Szymon napisał(a):Stawiasz ściankę tej fizjoterapeutce czy olałeś?
Ostatecznie nie dogadałem się z kobietą. Pewnie znalazła coś innego.
Zdecydowałem się jednak na położenie podłogi tak, żeby taką ściankę móc postawić, choćby rozporową i nie zamknąłem sobie możliwości podzielenia pomieszczenia.
Beny napisał(a):A ja mialem sen ze mazda miala 220tys pzebiegu i nikt kupic nie chciał
To może być sen a za jakiś czas rzeczywistość
tylko gdzie sos w postaci miodu