www.mazdaspeed.pl
Rabus napisał(a):Podpisałem dzisiaj zamówienie na polymetala z x-em, niestety wszystko co dostalem to 1000zł na akcesoria.. Żadnego % rabatu nie udało się ugrać
kamil_franiu napisał(a):W nowym tygodniku motor Mazda 3 sedan kontra Mercedes Abardzo ciekawy artykuł
i w pierwszym porównaniu 1:1
ale biorąc pod uwagę cenę i wyposażenie Mazda wygrywa
Mati_WZL napisał(a):Właśnie wróciłem z tripu na Węgry i z powrotem – pooglądałem Kubicę i wróciłem. Zrobione 2000km, 80% z tego po autostradach, 5% w gigantycznych korkach wokół toru, i pozostałe 15% po lokalnych drogach i miastach. Nogę mam ołowianą, rzadko kiedy na autostradach było przepisowo (czekam na fotki z czech
) i spalanie wyszło wg. mnie świetne – 7.5l/100km. W przedwyjazdowych kalkulacjach zakładałem optymistyczne 8,5 i realne 9,5 – więc jestem naprawdę bardzo zadowolony
piwo napisał(a):Mati_WZL napisał(a):Właśnie wróciłem z tripu na Węgry i z powrotem – pooglądałem Kubicę i wróciłem. Zrobione 2000km, 80% z tego po autostradach, 5% w gigantycznych korkach wokół toru, i pozostałe 15% po lokalnych drogach i miastach. Nogę mam ołowianą, rzadko kiedy na autostradach było przepisowo (czekam na fotki z czech
) i spalanie wyszło wg. mnie świetne – 7.5l/100km. W przedwyjazdowych kalkulacjach zakładałem optymistyczne 8,5 i realne 9,5 – więc jestem naprawdę bardzo zadowolony
Gratulacje i super wycieczki i oglądania wyścigu na żywo ( choć to co zrobił wiliams kibicom z Polski to pokazanie im środkowego palca) i super spalania. Jestem pod mega wrażeniem. Wychodzi że nowa bm to jakieś litr mniej. To sporo. Jak xsik będzie palił kolejne 0,5 litra mniej na autostradach czyli używając auta 7 to będzie mega wyczyn i odpowiednik dieslow bez klekotu i rakotwórczego smrodu.
piwo napisał(a):Super wynik dla kogoś kto wciska gaz. I jeździ troszkę większymi średnimi niż 69km/h.
Dla doświadczenia zobacz ile pali skodzona przy jeździe autostradowej i gpsowej prędkości 140km/h czyli jakieś 150 licznikowo czyli tej legalnej prędkości. Jak spali ci 5 litrów to ci pogratuluje A kolega pisał że raczej przepisowo nie jechał.
Z ciekawości spytam. Oleju silnika nie ruszył?
Rabuś kiedy masz odbiór sky xa?
Kritik napisał(a):Mati_WZL napisał(a):Ja też cały czas piszę o średniej kolego
nie ma się czym chwalić....
dorosłe osoby już bardziej cenią swoje zycie i zdrowie osób obok niż takie wyniki....
moje IMHO....
piwo napisał(a):Ale jak się stoi to się kilometrów nie pokonuje.
brii napisał(a):piwo napisał(a):Ale jak się stoi to się kilometrów nie pokonuje.
A czas leci czyli średnia mocno w dół...
nie ma się czym chwalić....
dorosłe osoby już bardziej cenią swoje zycie i zdrowie osób obok niż takie wyniki....
moje IMHO....
Arek_4k napisał(a):Parę dni temu też zamówiłem Hikari w automacie z silnikiem skyactiv-x, sedan, kolor: machine gray
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości