Czateria... 2021
Niestety nie. Pewne sprawy mi wyskoczyły natury prywatnej  – musiałem się bardziej spieszyć  
Dopisano 01 sie 2019 23:23:
Ale też tak sobie myślę, że może to byłoby bez sensu.
Wstałem po przespanej w połowie nocy wczoraj o 7:30-8:00, cały dzień jeszcze się kręciłem w Chorwacji, ruszyłem o 21, zdrzemnąłem się nie wychodząc z auta, Wiedeń wypadł mi o 4:30 około, a dodatkowo jechałem dalej niż do Warszawy. Słabo mi się to poskładało. Ale jeszcze zdążyłem z teściem zrobić wino .
.
Wiedeń chyba zaplanuje jakoś osobno kiedyś.

Dopisano 01 sie 2019 23:23:
Ale też tak sobie myślę, że może to byłoby bez sensu.
Wstałem po przespanej w połowie nocy wczoraj o 7:30-8:00, cały dzień jeszcze się kręciłem w Chorwacji, ruszyłem o 21, zdrzemnąłem się nie wychodząc z auta, Wiedeń wypadł mi o 4:30 około, a dodatkowo jechałem dalej niż do Warszawy. Słabo mi się to poskładało. Ale jeszcze zdążyłem z teściem zrobić wino
Wiedeń chyba zaplanuje jakoś osobno kiedyś.
nemi napisał(a):Mariusz, przepraszam za wyśmiewanie kempingu!
Już wiem o co chodzi w tym wszystkim...

Mniej więcej
Neonixos666 napisał(a):jak odblokowałem 6,5 konny silnik chyba około 200 pojemności (taki jak w zagęszczarce) to nieźle to jechało więc jeśli odblokował bym ten 420 to myślę że śmiało bączki by można było kręcić.
Słuchaj, skoro motorynka miała 1,25KM to wiesz
A to miało 3,75KM i szło jak złe
A my już po pierwszym wyjeździe z dzieckiem, co prawda niedalekim ale to tylko dla testu. Dwa kolejne już zaplanowane 
Okazuje się, że mając dobrze składające się rzeczy, można zapakować siebie i dziecko na 5 dni, do tego jeszcze zabrać dodatkową koleżankę z jej bagażami i wszystko się mieści w hatchbacku a nawet zostaje sporo miejsca
 a nawet zostaje sporo miejsca 

Okazuje się, że mając dobrze składające się rzeczy, można zapakować siebie i dziecko na 5 dni, do tego jeszcze zabrać dodatkową koleżankę z jej bagażami i wszystko się mieści w hatchbacku
If you’re in control, you’re not going fast enough.
		Chciałeś napisać z niemowlakiem a to duzo zmienia  poczekaj hak skonczy tak ze dwa lata.
 poczekaj hak skonczy tak ze dwa lata.
Moja ostatnio na obiad do teścia wyglądała jakby na miesiac jechala,plecak torebka przez ramię i dwie rece jeszcze zajęte

Moja ostatnio na obiad do teścia wyglądała jakby na miesiac jechala,plecak torebka przez ramię i dwie rece jeszcze zajęte

- 

Przemek...

- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
 Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
 Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Moja ostatnio na obiad do teścia wyglądała jakby na miesiac jechala,plecak torebka przez ramię i dwie rece jeszcze zajęte
moja właśnie poszła jak co dzień do teściów daw piętra wyżej i zabrała cały plecak zabawek + torba
 a idzie tam tylko na godzinę.
  a idzie tam tylko na godzinę.A tez tak ma ze sie nimi nie bawi tylko wyciaga wszystko z szafek?
Dobrze ze kombi kupilem jutro sie pakuje na wakacje,w planie mam zmiescic dwa rowerki + bagaze Do xedosa weszlo,licze ze tu jeszcze zostanie miejsca na zimowe rzeczy
 Do xedosa weszlo,licze ze tu jeszcze zostanie miejsca na zimowe rzeczy 

Dobrze ze kombi kupilem jutro sie pakuje na wakacje,w planie mam zmiescic dwa rowerki + bagaze

- 

Przemek...

Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
 Mazda 323f 2.0 V6 GT
Rodzice + pies mieli problem się do GS450h spakować, zachciało się krowy z bagażnikiem jak Suzuki Swift   . Tylna kanapa robiła za przedłużenie bagażnika, w więcej osób byłby problem
. Tylna kanapa robiła za przedłużenie bagażnika, w więcej osób byłby problem 

Ostatnio edytowano 2 sie 2019, 22:53 przez Krzemol, łącznie edytowano 1 raz

Beny napisał(a):A tez tak ma ze sie nimi nie bawi tylko wyciaga wszystko z szafek?
Dobrze ze kombi kupilem jutro sie pakuje na wakacje,w planie mam zmiescic dwa rowerki + bagazeDo xedosa weszlo,licze ze tu jeszcze zostanie miejsca na zimowe rzeczy
Dokładnie, robi bajzel i odchodzi. Ogólnie jak patrzę jak warszawka wraca z mazur to królują minvany, szczególnie peugeoty i citroeny, oczywiście zafiry i sceniki też. Ja też teraz doceniam takie nadwozie, szczególnie że scenic zajmuje na parkingu tyle co Vectra C mogę zabrać 7 ludziów albo sporo bagażu. Pakuje co chce nie przejmując się czy wejdzie.
Moj mechanik do cytryny c8 dokupil renault espace taki 2006r i kurde fajne to.Dach panorama otwierany,7foteli środkowy rzad z mozliwoscia obrocenia tyłem do kierunku jazdy,ostatni pelnowymoarowy.

- 

Przemek...

Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
 Mazda 323f 2.0 V6 GT
NIe ma szans, sam robie w ch, błędów  .
.
Volvo po raz 2 strzeliło focha.....postawiło zrzucić z siebie ON, przez obudowę filtra.....Na szczęście wyszło na to ze to uszczelka puściła....chociaż była w sumie 8 tyś temu wymieniana razem z filtrem.
Największy minus to to że będę musiał czyść kostkę brukową, sobie i sąsiadom.
Grzyby, szorować to jakaś chemią czy od razu palnik gazowy ?

Volvo po raz 2 strzeliło focha.....postawiło zrzucić z siebie ON, przez obudowę filtra.....Na szczęście wyszło na to ze to uszczelka puściła....chociaż była w sumie 8 tyś temu wymieniana razem z filtrem.
Największy minus to to że będę musiał czyść kostkę brukową, sobie i sąsiadom.
Grzyby, szorować to jakaś chemią czy od razu palnik gazowy ?
..::Born To Rise Hell::..