loockas napisał(a):tam zakładkę Moduły CMS. Jak masz zainstalowane wordpressa to go tam znajdziesz, jak nie masz to będziesz mógł sobie dodać.
Znalazłem. Jest.
Toto jest .... po francusku??
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):tam zakładkę Moduły CMS. Jak masz zainstalowane wordpressa to go tam znajdziesz, jak nie masz to będziesz mógł sobie dodać.
Grzyby napisał(a):Toto jest .... po francusku??
loockas napisał(a): język sobie możesz zmienić
Neonixos666 napisał(a): zmieńcie w kasach fiskalnych do końca miesiąca

Grzyby napisał(a):wiedziałem że o czymś zapomniałem
brii napisał(a):zawsze rusza to trochę gospodarkę – kupa przedsiębiorców musiała wydać kasę na przeprogramowanie kas fiskalnych
 ale znam asów co po 300zł kasowali za dosłownie pół minuty roboty.
 ale znam asów co po 300zł kasowali za dosłownie pół minuty roboty.  Neonixos666 napisał(a):brii napisał(a):zawsze rusza to trochę gospodarkę – kupa przedsiębiorców musiała wydać kasę na przeprogramowanie kas fiskalnych
sam całe 50 zł zarobiłem na tymale znam asów co po 300zł kasowali za dosłownie pół minuty roboty.
nemi napisał(a):Przy moim krótkim pobycie zdarzyło mi się, że szliśmy ze sklepu z kilkoma pomidorami na kanapki, zaczepili nas wcześniej poznani ludzie i po paru minutach zamiast kanapek jedliśmy wspólnie pomidorową z tych pomidorów

Grzyby napisał(a):to kiedy ?

. Jeszcze do Rzeszowa było spoko, ale potem jeszcze 2 h po dziurach...
. Jeszcze do Rzeszowa było spoko, ale potem jeszcze 2 h po dziurach...Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości