Ojciec nie wytrzymał ciągłych napraw

www.mazdaspeed.pl
Beny napisał(a):disco na kazdym rogu ustawiaja sie jak małolaty gdzie ida na impreze
Beny napisał(a):Za to sie spalaniem pochwale ok 10,5 l mysle ze 600km zasięgu w trasie jest realne,calkiem spoko jak na lpg.
Beny napisał(a):Ktos tu cos pisal o starosci?Panowie nie jest tak zle wlasnie wrocilem z KrynicyZdroj to co tam sie seniorzy bawia to szok
Beny napisał(a):Moze grunt ujowy.Ja od lat uzywam atlasa,w zaleznosci od potrzeb 50/50z woda albo nie rozcienczony i nigdy mi nic nie odlazlo,nawet na świeżo wygipsowanej ścianie.
TheMonster napisał(a):Podobno fajne są takie taśmy co mogą w rózne kolor świecić
Dominator napisał(a):Ja wczoraj dokonałem demontażu foteli drugiego rzedu w peugeocie celem przewozu łóżka i materaca 90x200.
Grzyby napisał(a):loockas, przeniosłem domenę do OHV i przysłali mi info że się DNSy (cokolwiek to jest) zmieniły.
I jak się nie znam, tak kojarzę, że kiedyś przez jakieś zmienione DNSy mi skrzynka nie działała
Pomocy?
Grzyby napisał(a):TheMonster napisał(a):Podobno fajne są takie taśmy co mogą w rózne kolor świecić
Widziałem w OBI. z pilotem w zestawie.
Grzyby napisał(a):czas realizacji podawany jako "do 21 dni", w okresie wakacyjny wynosi "minimum 21 dni"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości