Czateria... 2021
Wiadomix – Venga jednak spokrewniona jest z normalnymi samochodami a nie z jakimiś pomiotami szatana okraszonymi pomysłami marketingowców 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
No nie jest. On mi go bardzo zazdrości i ubolewa jedynie, że to kombi 
Tak naprawdę co by ktoś nie mówił i jak bardzo się naśmiewał, to uważam go za odpowiednik Nokii 3310 (może nie jest tak pancerny) wśród aut i najzwyczajniej w świecie bardzo jestem zadowolony do pierwszego wysrania się czegoś. Bardzo lubię nim jeździć.
Tak naprawdę co by ktoś nie mówił i jak bardzo się naśmiewał, to uważam go za odpowiednik Nokii 3310 (może nie jest tak pancerny) wśród aut i najzwyczajniej w świecie bardzo jestem zadowolony do pierwszego wysrania się czegoś. Bardzo lubię nim jeździć.
Za 3 lata go nieco odzyskasz, jeśli nie zmalujesz kolejnego. Mogę podwiedzieć tylko jedną rzecz: nie buntuj się. Jeśli na miejscu nikogo nie macie, to po prostu brak czasu, zmęczenie i brak możliwości życia jak wcześniej jest normalny, zazwyczaj rozumie się to przy drugim i przestaje walczyć. Więc lepiej od razu przestać się frustrować
Będzie dobrze, ciesz się tym, co aktualnie masz i tyle – szybko przemija

W sumie nie jest problemem jakaś zmiana sposobu życia, bo nawet do baru można chodzić z dzieckiem
Pewnie mnóstwo osób uzna to za nieodpowiedzialne, ale trzeba też dziecko dostosować do siebie.
Gorszy jest brak możliwości zaplanowania czegokolwiek godzinowo, poszatkowanie czasu wolnego na obsługę dziecka i niedospanie. Ja strasznie nie lubię przerywania czynności (jak czytam to lubię czytać przez godzinę dla przykładu, a nie 5 minut, przerwa, 10 minut i tak dalej).
Ale wszyscy to jakoś przeżyli to też chyba damy radę :P
Gorszy jest brak możliwości zaplanowania czegokolwiek godzinowo, poszatkowanie czasu wolnego na obsługę dziecka i niedospanie. Ja strasznie nie lubię przerywania czynności (jak czytam to lubię czytać przez godzinę dla przykładu, a nie 5 minut, przerwa, 10 minut i tak dalej).
Ale wszyscy to jakoś przeżyli to też chyba damy radę :P
If you’re in control, you’re not going fast enough.
nemi napisał(a):Za 3 lata go nieco odzyskasz, jeśli nie zmalujesz kolejnego. Mogę podwiedzieć tylko jedną rzecz: nie buntuj się. Jeśli na miejscu nikogo nie macie, to po prostu brak czasu, zmęczenie i brak możliwości życia jak wcześniej jest normalny, zazwyczaj rozumie się to przy drugim i przestaje walczyć. Więc lepiej od razu przestać się frustrować
Cała prawda, a wszystko też kwestią organizacji. Na początku wyjazd z dwójką dzieci to byłą wyprawa teraz jak każdy wie co ma robić żeby było szybciej to nie jest to wielki problem.
Niestety od maja nie nagrałem nic na YT i męczy mnie to mocno ale zawsze muszę się opiekować jak nie jedną to drugą i w pracy więcej jestem i nie ma czasu niestety.
loockas napisał(a):Pitu, pitu... większym problemem jest teraz co kupi Ravo po sprzedaży padliny.
Coś męskiego?
W Fordzie się dowiedziałem że TTTM.....i jak mam wątpliwości to wszystkie serwisówki i samochody pracowników, wydają dokładnie takie same dźwięki.
To praca koła dwumasowego w zakresie 1500-2000.......i mam się przyzwyczaić.

..::Born To Rise Hell::..
Neonixos666 napisał(a):Coś męskiego?
Ravo jest (dla mnie) wystarczająco męski. Nie potrzebuje jeszcze do tego samochodu. Licze, że kupi MX-5 i będziemy razem jeździć na wycieczki

JohnnyB napisał(a):W Fordzie się dowiedziałem że TTTM.....i jak mam wątpliwości to wszystkie serwisówki i samochody pracowników, wydają dokładnie takie same dźwięki.
Pisałeś, że to dość głośne jest skoro porównywałeś to do luźnej łapy pod silnikiem. Trochę dziwne...
Czyli koło 2M się nie zepsuje... bo nigdy nie działało dobrze. 

Dla mnie ejst to głośne, skoro pasażer to słyszy....Serwis też to słyszał bo jechaliśmy. Ich odpowiedź auto sprawne, Focus 1.5TDCI 120 tak sie zachowuje i oni twierdzą ze auto jest całkowicie sprawne.
Koło 2M ma prawo puknąć ale np jak się ostro strzeli ze sprzęgła a nie przy normalnej jeździe. W jakich okolicznościach to słychać?
przecież pisał że kolejna padline mazdeloockas napisał(a):Pitu, pitu... większym problemem jest teraz co kupi Ravo po sprzedaży padliny.
Taki rx8 to szybszy będzie od renowki?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Taki rx8 to szybszy będzie od renowki?
z jakim Swapem?

Zmiana biegów poniżej 2k na wyższy, przyspieszanie w tym samym zakresie, czyli jak mając 1500 obrotów na 4 biegów wcisnę gaz, słychać przy delikatnym szarpnięciu słychać dość mocne puknięcie.
Wiem że nie jest to odpowiedni zakres obrotów, ale powiedzmy że stosuje się do sugestii Forda do zmiany biegów, zwłąszcza ze dopiero mam 1500 km na liczniku. Przy przeciaganiu do 3 tyś. problem nie występuje.
Wiem że nie jest to odpowiedni zakres obrotów, ale powiedzmy że stosuje się do sugestii Forda do zmiany biegów, zwłąszcza ze dopiero mam 1500 km na liczniku. Przy przeciaganiu do 3 tyś. problem nie występuje.