Czateria... 2021
W dużym mieście to nic nie zmienia – dojazd do sklepu który ma to coś często kosztuje tyle co przesyłka albo dojazd trwa tak długo, że lepiej i tak poczekać na przesyłkę
Dodatkowo cena produktu i tak pewnie będzie wyższa niż w internetach 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ja i tak wszystko zamawiam,przynajmniej mam wybór a jak pojadę do sklepu to trzeba kupić to co jest albo wrócić i zamówić.Teraz jak sprzedajacy ogarniety to paczka w 3dni średnio przychodzi.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Jasne, domyślam się że to obecnie nie ma znaczenia. Z resztą do galerii handlowej mam pewnie tyle samo drogi lub nawet mniej niż większość mieszkańców Warszawy, a na pewno krótszy czas dojazdu 
Ja w sumie ubrania w galerii kupuję,buty przeważnie mierze i zamawiam na alle i większość rzeczy.
No i wyjazd do galerii posiadając dzieci wiąże się z wydaniem chcąc nie chcac więcej
loockas Twoje tez muszą kolejkę w Galenie zaliczyć? 
No i wyjazd do galerii posiadając dzieci wiąże się z wydaniem chcąc nie chcac więcej
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Brii, a tutaj pizzę jadamy:
http://bellanapoli.com.pl/
Taka sama jak w Rzymie
. Pizza jest jednoosobowa, więc możesz porównać może cenę ze swoją ulubioną pizzerią i będzie jakiś ogląd cen może 
Ja nie dostałem maila, ale jakiś czas temu liczyłem, że ponad 40 rzeczy zamawiałem dla siebie i innych.
Dopisano 08 lip 2019 12:51:
Luzik, o 21 był swobodny przejazd.
http://bellanapoli.com.pl/
Taka sama jak w Rzymie
Beny napisał(a):Nemi jeszcze smarta na allegro załóż,dziś dostałem email że już 150złzaoszczedzilem
Ja nie dostałem maila, ale jakiś czas temu liczyłem, że ponad 40 rzeczy zamawiałem dla siebie i innych.
Dopisano 08 lip 2019 12:51:
PeKa napisał(a):I jak się jechało przez Sulejówek?
Luzik, o 21 był swobodny przejazd.
nemi napisał(a):A w przyszłym roku chyba milion aut elektrycznych będzie?
Dotacje mają być od przyszłego roku
No dla mnie ceny to masakra. Leaf chyba 130k kosztuje, a absolutnie nie jest to auto moich marzeń.
Myślę, że następne auto to będzie Kodiaq 2.0 TDI 4x4 czy Seat Tcośtam, a dopiero potem jakaś hybryda plug-in. Pewnie to już będzie wystarczający czas, żeby wytworzyła się dobra konkurencja i może cenowo się to ustablizuje na bardziej ludzkim poziomie
.
Myślę, że następne auto to będzie Kodiaq 2.0 TDI 4x4 czy Seat Tcośtam, a dopiero potem jakaś hybryda plug-in. Pewnie to już będzie wystarczający czas, żeby wytworzyła się dobra konkurencja i może cenowo się to ustablizuje na bardziej ludzkim poziomie
Ciekawą propozycją może być Ioniq po lifcie jeżeli faktycznie dostanie napęd z nowej Kony. Skoro Kona ma 7.6 do setki, to Ioniq może mieć jeszcze lepsze osiągi. Co powinno też dać zasięg 500km+. Zobaczymy na ile skośni odlecą z cennikiem... ale pewnie 200k pęknie :/
To wspomniane dzisiaj przez Ciebie życie w Warszawie musi zostawiać silny odcisk na psychice że ciągnie cię do takich samochodów...
nemi napisał(a):Myślę, że następne auto to będzie Kodiaq 2.0 TDI 4x4 czy Seat Tcośtam
To wspomniane dzisiaj przez Ciebie życie w Warszawie musi zostawiać silny odcisk na psychice że ciągnie cię do takich samochodów...
Zanim kiedyś wydam tyle pieniędzy, to wezmę takie auto na weekend pojeździć
.
Ostatnio jechałem jako pasażer Town&Country (Tak, wiem, że to co innego) oraz cx-9 (salon pl!) i dobre wrażenie to na mnie zrobiło
.
Jak będę kupował auto, to będę miał około 40 lat i wciąż jeszcze będę jeździł z dziećmi. To jest ostatni moment, żeby doszukać się jakiegoś sensu w posiadaniu. Potem przyjdzie czas na coś na coś niskiego i szybkiego, a potem już Kia Venga i życie kierowcy się skończy
Zresztą 50 razy zmienię zdanie, bo wiem, że takie auta są bez sensu.
Ostatnio jechałem jako pasażer Town&Country (Tak, wiem, że to co innego) oraz cx-9 (salon pl!) i dobre wrażenie to na mnie zrobiło
Jak będę kupował auto, to będę miał około 40 lat i wciąż jeszcze będę jeździł z dziećmi. To jest ostatni moment, żeby doszukać się jakiegoś sensu w posiadaniu. Potem przyjdzie czas na coś na coś niskiego i szybkiego, a potem już Kia Venga i życie kierowcy się skończy
Zresztą 50 razy zmienię zdanie, bo wiem, że takie auta są bez sensu.
nemi napisał(a):Potem przyjdzie czas na coś na coś niskiego i szybkiego
Po 40-ce i siedzącej wieloletniej pracy możesz miec problem by wsiąść do takiego auta
nemi napisał(a):Potem przyjdzie czas na coś na coś niskiego i szybkiego, a potem już Kia Venga i życie kierowcy się skończy
Jeździłem dzisiaj znowu zachwalanym przez wszystkich Forsterem i zebrało mi się na wymiony od bujania na zakrętach i nurkowania przy hamowaniu. Etap SUVów na szczęście pominąłem, mam nadzieję, że etap Vengi też pominę
Trusted computing – Yes or No?
nemi napisał(a):A znajomy lekarz ma X4, CX-9 i teraz zamówił X-Triala. Ma 50 lat i sobie radzi
które z tych aut jest niskie?
brii napisał(a):Etap SUVów na szczęście pominąłem, mam nadzieję, że etap Vengi też pominę
Z doświadczenia Ci powiem, że Venga prowadzi się lepiej od SUVów jakimi miałem okazję jeździć