W sumie też mam w sobotę imprezkę ,a w niedzielę rano do obozu więc też nie będę dużo pić hehe. Jak dla mnie też może być Muchowiec. Brać grilla czy tylko posiedzimy smakując alkohole bezalkoholowe ?
Odnośnie spociaka, to również proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności – starszą córkę pakujemy, bo w niedzielę rusza na obóz. Jutro pewnie ostatnie konieczne zakupy i... zaczynam remont pokoju dla młodszej, gdyż od września będzie dumną pierwszoklasistką
Ojjjjj!!! UCASH współczuję i życzę szybkiego powrotu do formy! Cos to nawywijal??? Stachan – łącze się z Tobą w bólu gdyż dokładnie to samo przede mną! Remont pokoju dla mlodej w drugim tygodniu lipca. Z tą różnicą że młoda skończyła I-wsza klasę i pora dzieciaki odseparowac bo się zagryza
Ja mam jeszcze ciekawszy etap, bo muszę młodszej całkowicie zmienić meble i odświeżyć ściany (malowanie plus tapety). Materiały już kupione, teraz zbieram siły i szukam weny...
Eh szkoda gadać skrecona noga i 3 stopień zerwania torebki stawu skokowego.. Miał być gips ale się nie zgodziłem bo w taką pogodę bym ta nogę chyba kazał sobie uciąć..
Oj nie zazdraszczam ,a żona Cię nie przywiezienie ? Bo w sumie to specjalnie przecedziłem wiesz co ? . Dobra to Ja zmieniam temat Czyli widzimy się tu Parking Lotnisko, 40-001 Katowice 32 251 34 83 https://maps.app.goo.gl/6pE1foABCqdUcSN28 Mniej więcej o godzinie 16 z ewentualnym poślizgiem Ja ?
Z tego co wiem to będę tylko Ja Titinka i Radek więc chyba nie ma co . My z Titinką odpuszczamy , może uda się innym razem . Do zobaczenia w następnym terminie