Uwagi do funkcjonowania forum
Zdaje się że przestał działać odnośnik do wstawiania filmu YT do postu.
-
Największy Ścigant
- Od: 19 lis 2015, 19:40
- Auto: Jest:
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
W którym dziale byłoby najlepiej opisać sprawę nierzetelnie wykonanej konserwacji podwozia? Czy podanie z imienia i nazwiska faceta który to robił będzie dla mnie problematyczne w związku z RODO? Będę potrzebował również ukierunkowania prawnego co robić w takiej sytuacji gdy po kilku miesiącach odkryliśmy to co ten typ odwalił.
Wrzuciłbym tutaj, aby ostrzec innych użytkowników – – – >
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewforum.php?f=336
Może opisz cała sprawę na chwilę obecną bez podawania danym osobowych, a ktoś bardziej obezbany da Ci info co dalej, bo z tym RODO to sam nie wiem
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewforum.php?f=336
Może opisz cała sprawę na chwilę obecną bez podawania danym osobowych, a ktoś bardziej obezbany da Ci info co dalej, bo z tym RODO to sam nie wiem
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
Hej,
Wyszło mi to przypadkiem jak opublikowałam posta z ogłoszeniem.
Autokorekta zmienia słowo: -ruchu- na "ruchu" w moim przypadku chodziło o prawostronnego
EDIT chyba poprawiliście bo już się nie zmienia na "pieszczot"
Wyszło mi to przypadkiem jak opublikowałam posta z ogłoszeniem.
Autokorekta zmienia słowo: -ruchu- na "ruchu" w moim przypadku chodziło o prawostronnego
EDIT chyba poprawiliście bo już się nie zmienia na "pieszczot"
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Nie mam klubowicza, ale za to są chyba inne rangi? Długo tak będę bez tabliczki?
Jesteś dezerterem, ciesz się że nie dostałeś warna
Nie wiem czy potrzebujesz jakiejś tabliczki jak masz półtora tysiąca postów nastukane
Nie wiem czy potrzebujesz jakiejś tabliczki jak masz półtora tysiąca postów nastukane
- Od: 13 lis 2014, 17:47
- Auto: Xedos 6 KL `92
323C `96 ZM-VE
Mazda 6 GH
Dezerterem? Warna za co?
Nie inyeresuje mnie to ile mam postów, każdy użytkownik ma jakąś tabliczkę więc mi też się należy
Nie inyeresuje mnie to ile mam postów, każdy użytkownik ma jakąś tabliczkę więc mi też się należy
Trochę mnie dziwi to , że nie mogę niczego wystawić w dziale ogłoszeń.
Nie jestem handlarzem a prowadzę warsztat samochodowy od przeszło 40-tu lat i życie nauczyło mnie tego ,że jak nie masz nic do powiedzenia to siedż cicho. Może i miałbym nieraz coś ale pobyty na innych forach pokazały , że gdy ujawniałem co robię to większość forumowiczów za swój cel brała sobie udowodnienie mi , że nic nie wiem na temat mechaniki a oni są orłami .
I w taki to sposób ilość moich postów wynosi kila co nie daję mi prawa do wystawienia czegokolwiek.
Nie osądzam czy jest to słuszne ale mam wrażenie że trochę nieżyciowe jako , że jestem tutaj już trochę czasu.
Ot i tyle i pozdrawiam kolegów.
Nie jestem handlarzem a prowadzę warsztat samochodowy od przeszło 40-tu lat i życie nauczyło mnie tego ,że jak nie masz nic do powiedzenia to siedż cicho. Może i miałbym nieraz coś ale pobyty na innych forach pokazały , że gdy ujawniałem co robię to większość forumowiczów za swój cel brała sobie udowodnienie mi , że nic nie wiem na temat mechaniki a oni są orłami .
I w taki to sposób ilość moich postów wynosi kila co nie daję mi prawa do wystawienia czegokolwiek.
Nie osądzam czy jest to słuszne ale mam wrażenie że trochę nieżyciowe jako , że jestem tutaj już trochę czasu.
Ot i tyle i pozdrawiam kolegów.
- Od: 29 sty 2018, 18:59
- Auto: mazda 6 2,3 2003
@zibi54
Jako mechanik możesz się wykazać w działach technicznych, pomóc ludziom, podzielić się doświadczeniem, a posty same się zrobią
Nie musisz się od razu przyznawać że jesteś mechanikiem.
Jako mechanik możesz się wykazać w działach technicznych, pomóc ludziom, podzielić się doświadczeniem, a posty same się zrobią
- Od: 13 lis 2014, 17:47
- Auto: Xedos 6 KL `92
323C `96 ZM-VE
Mazda 6 GH
Mam problem z dodaniem wątku w dziale poczekalnia "nasze mazdy".
Wywala mi błąd bazy danych... XD
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]
Incorrect string value: '\xF0\x9F\x98\x9B. ...' for column 'post_text' at row 1 [1366]
Wystąpił błąd bazy danych podczas pobierania tej strony. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem.
ktoś wie co się z.... znaczy ja coś widzę bo w błędzie jest napisane XD ale sam se nie naprawie
Wywala mi błąd bazy danych... XD
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]
Incorrect string value: '\xF0\x9F\x98\x9B. ...' for column 'post_text' at row 1 [1366]
Wystąpił błąd bazy danych podczas pobierania tej strony. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem.
ktoś wie co się z.... znaczy ja coś widzę bo w błędzie jest napisane XD ale sam se nie naprawie
Witam
Nie chodzi oto czy się przyznawać czy nie. Tylko czy ma wiedzę. Po za tym warto nie ukrywać pochodzenia, ale to tak dla wiarygodności.
PZDR
przez Płomień » 6 mar 2019, 23:40
@zibi54
Nie chodzi oto czy się przyznawać czy nie. Tylko czy ma wiedzę. Po za tym warto nie ukrywać pochodzenia, ale to tak dla wiarygodności.
PZDR
Nie wiem czy to odpowiedni dział więc jeśli niekoniecznie to przepraszam.
Czy adminia mogą dodać nowe działy na forum ? Brakuje 3 BP, CX-30 i kilku innych modeli a byłoby lepiej gdyby tematy ich dotyczące lądowały od razu w ospowiednim miejscu, dzięki temu w poźniejszym czasie będzie mniej pracy przy przenoszeniu wątków i dyskusji
Czy adminia mogą dodać nowe działy na forum ? Brakuje 3 BP, CX-30 i kilku innych modeli a byłoby lepiej gdyby tematy ich dotyczące lądowały od razu w ospowiednim miejscu, dzięki temu w poźniejszym czasie będzie mniej pracy przy przenoszeniu wątków i dyskusji