Mazdaspeed6 GG L3-VDT '06 by Olrzyn – sprzedana
No, prezentuje się bardzo dobrze 

- Od: 25 paź 2011, 21:48
- Auto: BMW 330e xDrive
Ma charakter teraz 

- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
olrzyn obiecaj nam że na zlot do Czaplinka przyjedziesz Matizem z wypożyczalni. Przecież jak wpadniesz tym demonem to pozamiatasz wszystkich i w okolicy braknie karetek żeby nadążały wywozić zawałowców z lotniska.

MIRAS M6 napisał(a):olrzyn obiecaj nam że na zlot do Czaplinka przyjedziesz Matizem z wypożyczalni. Przecież jak wpadniesz tym demonem to pozamiatasz wszystkich i w okolicy braknie karetek żeby nadążały wywozić zawałowców z lotniska.
A moze być matiz turbo 130KM

I to w skorupie Matiza? Chryste – śmierć w oczach... 
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Widzę ze twoja 6 na portalach ogłoszeniowych występuje ? 

- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Wygląda fajnie
Co tam wsadziłeś tym razem ?
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
torek napisał(a):No ciekaw jestem czy zlamiesz 400KM
ja tez ale teraz pogoda deszczowa i nie ma jak stroic..... a 13 maja oddaje auto do blarzacha na 2 tygodnie,
pozniej SAKURA wiec pewnie dopiero w czerwcu.... masakra jak ten czas mija...
Szukam sobie spokojnie jakiegoś 4 napędowca na zimę, przeglądam kolejne bzdetne ogłoszenia i naglę widzę TO:
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-6-mazdaspeed-6-ID6CjfhH.html#8e3f2d8c6b

- Od: 24 kwi 2019, 19:34
- Auto: Mazda 3 BL MPS – Luka
Może na początek zaznacz w ogłoszeniu jako bezwypadkowa, bo filtry w wyszukiwarce są bezlitosne.
Ja tego ogłoszenia nigdy nie widziałem, dopiero jak sobie nie zaznaczyłem bezwypadkowych to wyskoczyła.
Miała kolizję, nie wypadek. Nikt nie zginął z tego co wyczytałem. Trochę to niesprawiedliwe stawiać w jednym rzędzie auto z urwanym zderzakiem i takie, które było składane często z kilku po totalnej demolce. Jeszcze jak doczyta potencjalny klient pochodzenie zza oceanu, to przed oczami ma już junk'a zwleczonego w kontenerze za 500$ i klepanego w stodole... i dalszej części opisu czytał nie będzie.
Body kit piękny, oklejka fajna, ale też zawęża grono potencjalnych klientów (chyba że R.Kubica zechce).
Wywal napisy, paski zostaw, będzie miodnie.
No i cena...
Pakuje się kasę dla własnej przyjemności i nie ma co liczyć, że ktoś za to potem zechce zapłacić.
Ale zdarza się
Ja tego ogłoszenia nigdy nie widziałem, dopiero jak sobie nie zaznaczyłem bezwypadkowych to wyskoczyła.
Miała kolizję, nie wypadek. Nikt nie zginął z tego co wyczytałem. Trochę to niesprawiedliwe stawiać w jednym rzędzie auto z urwanym zderzakiem i takie, które było składane często z kilku po totalnej demolce. Jeszcze jak doczyta potencjalny klient pochodzenie zza oceanu, to przed oczami ma już junk'a zwleczonego w kontenerze za 500$ i klepanego w stodole... i dalszej części opisu czytał nie będzie.
Body kit piękny, oklejka fajna, ale też zawęża grono potencjalnych klientów (chyba że R.Kubica zechce).
Wywal napisy, paski zostaw, będzie miodnie.
No i cena...
Pakuje się kasę dla własnej przyjemności i nie ma co liczyć, że ktoś za to potem zechce zapłacić.

Ale zdarza się
- Od: 24 kwi 2019, 19:34
- Auto: Mazda 3 BL MPS – Luka