sylwia323F napisał(a):Mazda wróciła do serii a ja o niczym nie wiedziałam :–(
ubyło 30 KM i nikt nie zauważył?
www.mazdaspeed.pl
sylwia323F napisał(a):Mazda wróciła do serii a ja o niczym nie wiedziałam :–(
Jedni wolą blondynki, drudzy brunetki. Ja obstaje przy sedanach chociaż mają wadę w postaci głębokości bagażnika nie raz mi wózek zachacza hehe.macvas napisał(a):Sedany BK i BL były stylistycznie nijakie – zwłaszcza ten drugi ni jak szło go nawet w pakiecie sensownie ubrać. Natomiast BM/BN w tej bryle ma potencjał i ni jak postronnemu przejść obok obojętnie, a co dopiero sympatykom marki. Niestety ja podzielam pogląd Konrada – i uznaję hatche i kombiacze, zwłaszcza te hot
Wiesz odkąd mam małe dziecko to mam jakieś zamroczenia umysłuNeonixos666 napisał(a):sylwia323F napisał(a):Mazda wróciła do serii a ja o niczym nie wiedziałam :–(
ubyło 30 KM i nikt nie zauważył?
Już nie kraczRonin360 napisał(a):sylwia323F napisał(a):mi się jeszcze bardziej powiększy rodzina
Uważaj bo życzenia się spełniają
adam_we napisał(a):Gratuluję auta, świetnie się prezentuje. Po ceramice pięknie się błyszczy. Moja idzie do SPA w weekend, zobaczymy jak wyjdzie.
P.S. Widzę, że kręcisz się w moich okolicach. Do zobaczenia na drodze
sylwia323F napisał(a):adam_we napisał(a):Gratuluję auta, świetnie się prezentuje. Po ceramice pięknie się błyszczy. Moja idzie do SPA w weekend, zobaczymy jak wyjdzie.
Dziękuję bardzo za komplementyA w jakich okolicach?
adam_we napisał(a):sylwia323F napisał(a):adam_we napisał(a):Gratuluję auta, świetnie się prezentuje. Po ceramice pięknie się błyszczy. Moja idzie do SPA w weekend, zobaczymy jak wyjdzie.
Dziękuję bardzo za komplementyA w jakich okolicach?
Mieszkam w W-wie ale pracuję w Zielonce. Do Wołomina jeżdżę służbowo a w Markach mam babcię i serwisuję moją Hondę
sylwia323F napisał(a):Mazda zmieniła już kapcie na zimowe
sylwia323F napisał(a):byłyśmy na sprawdzeniu stanu podwozia po konserwacji rok temu u Gołębiewskich wyszła na 5
rafałmazda napisał(a):sylwia323F napisał(a):Mazda zmieniła już kapcie na zimowe
ale jak to tak bez zdjęcia?
sylwia323F napisał(a):byłyśmy na sprawdzeniu stanu podwozia po konserwacji rok temu u Gołębiewskich wyszła na 5
i tego pogratulować
Dziękuję pazurki robiła mi żona jednego z klubowiczów.gaffel napisał(a):Spoko kolor paznokciMożna przyjechać do Ciebie na hybrydowe usuwanie odprysków?
![]()
![]()
Hehe Maciek robił zdjęcia moim pazurkom.darrecki napisał(a):Tylko pozazdrościć skila, dzięki któremu udało się te zdjęcia zrobić. Trzecia ręka się jednak przydaje czasami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości