Koci@k napisał(a):ZapraszamJa kilka słów napiszę jak się wyśpię
A Koci@k jeszcze śpi – musiała być dobra impreza, szkoda że nie zostaliśmy

www.mazdaspeed.pl
Koci@k napisał(a):ZapraszamJa kilka słów napiszę jak się wyśpię

Od samego wjazdu gdzie tym razem poszło w mojej ocenie naprawdę zgrabnie – tu osobne podziękowania dla Riśty, Stachana, Monstera, Mr_Bartka i oczywiście Amelki, która uwijała się jak w ukropie i dała sobie radę na 5+ (mam nadzieję, że będzie obecna na kolejnym zlocie!
Dobrze poszło, chętnych do tych konkurencji było sporo i śmiechu dużo
Były "autobusy" nawet!

maxe napisał(a):Przyjechałem odpocząć, a Xed, Fasola i grupa Gronka zrujnowali mi wnętrze. To straszne ale Ci ludzie w ogóle nie liczą się z cudzą wątrobą.
A poza tym jak zwykle pełne profi organizatorów i pogoda też dopisała. Piotruś tyle uśmiechniętych mordek ciężko gdziekolwiek spotkać. Fasola mam nadzieje że nie masz na mnie żadnych kompromitujących jpegów
Koci@k napisał(a):Były "autobusy" nawet!
foto by DrozdoDave napisał(a):Mimo wszystko, to ciężkie auto i tylko 122KM z 2 litrówki.

JacaWKS92 napisał(a):Witam
Więc czekam niezmiernie teraz na kolejny
Dave napisał(a):JacaWKS92 napisał(a):Witam
Oby nie był w terminie waszego wesela
ADHD napisał(a):Dave napisał(a):JacaWKS92 napisał(a):Witam
Oby nie był w terminie waszego wesela
Pozostanie ugadać się z księdzem na grudzień
Piotruś czy Poznań będzie traktowany jako Track Day czy jako zlot z noclegiem?Piotr_ napisał(a):Panie i panowie jest szansa na kolejny tor Poznań![]()
Termin to 02.11.2019. Niebawem powstanie wątek badający zainteresowanie zlotem w tym terminie
Piotr_ napisał(a):Panie i panowie jest szansa na kolejny tor Poznań![]()
Termin to 02.11.2019. Niebawem powstanie wątek badający zainteresowanie zlotem w tym terminie ;
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości