MegaZlot Tor Poznań 2019 (26.04-28.04) – wątek dyskusyjny.
Dziękuję za informację, czekam na * 
Jeśli ktoś szuka noclegu to polecam te 2 hotele. Miałem okazję tam kwaterować. Są blisko toru pokoje świeże, śniadanie i obsługa też ok 
https://www.glamourhouse.pl/hotel/o-hotelu
http://wzgorzetoskanii.pl/
https://www.glamourhouse.pl/hotel/o-hotelu
http://wzgorzetoskanii.pl/

Tomado napisał(a):Chciałem się dowiedzieć ponownie co z noclegiem na torze? Miała być sporządzona jakaś lista nadal nic nie mai w sumie nie wiem czy robić przelew za nocleg czy nie...? Bo termin sie zbliża a w sumie info nie ma.
Wątek noclegowy znajduje się cały czas w dziale poświęconym zlotowi
Obecnie jest zablokowany, gdyż pula miejsc został wyczerpana.
Z tego, co widzę masz rezerwację na pokój dwuosobowy, która czeka na opłacenie (termin do 12 kwietnia)

Dla pozostałych uczestników zlotu, którzy będą organizować nocleg we własnym zakresie mam fajną ofertę z booking.com – poniżej podaję link, dzięki któremu można zaoszczędzić 50 złotych. Początkowo byłem przekonany, że jest to oferta jednorazowa, ale po skorzystaniu z tego linka przez jednego z forumowiczów otrzymałem kolejny mail z informacją, że ta promocja jest wciąż aktualna
Link
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Ja bym się chciała dowiedzieć czy w pokoju hotelowym będę miała dostawkę dla dziecka (prosiłam o nią przy zapisie na nocleg) czy mam brać Łóżeczko turystyczne. Bo koledzy z forum mnie straszą, że te pokoje są bardzo małe. Druga sprawa czy są tam czajniki. Czy mamy sobie wszystko zapakować co mi będzie potrzebne do bagażnika 
Tomado napisał(a):stachan czyli normalnie mogę robić przelew za nocleg tak?
Pytam też dla tego że Bo_Lo zapewniał że będzie lista zrobiona kto ma nocleg na torze chciałem się tylko upewnić
Przecież jesteś na liście – zobacz w wątku noclegowym: klik link
Oczywiście możesz śmiało wykonać przelew (termin wpłat mija 12.04)
sylwia323F napisał(a):Ja bym się chciała dowiedzieć
Sylwia napisz w tej sprawie bezpośrednio do Bo_La lub misiaka89-89

Tomado jesteś na liście przecież
Sylwia pisałem w tej sprawie do sekretariatu toru i niestety do dnia dzisiejszego brak odpowiedzi,jutro zaczynam popołudniówki i będę ich bombardował telefonami .Jak tylko się dowiem napiszę w wątku noclegowym na pierwszej stronie.Co do wielkości pokojów się nie wypowiem bo tam nie byłem,ale w domkach widziałem lodówki i czajniki wiec powinno być tak samo w pokojach.
Sylwia pisałem w tej sprawie do sekretariatu toru i niestety do dnia dzisiejszego brak odpowiedzi,jutro zaczynam popołudniówki i będę ich bombardował telefonami .Jak tylko się dowiem napiszę w wątku noclegowym na pierwszej stronie.Co do wielkości pokojów się nie wypowiem bo tam nie byłem,ale w domkach widziałem lodówki i czajniki wiec powinno być tak samo w pokojach.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Dziękuję za informację 
-- 31 marca 2019, o 14:47 --
Dziękuję za informację
-- 31 marca 2019, o 14:47 --
Dziękuję za informację
Dzięki już wszystko wiem 
Czy ktoś dostał potwierdzenie wysłania formularza zgłoszeniowego?
Przy liście zapisanych nikt nie ma gwiazdki co świadczyłoby, że nikt tego formularza nie wysłał...
Nie dostałem też potwierdzenia odczytania wiadomości z tym formularzem a co za tym idzie, zastanawia mnie czy wysłałem go na poprawny adres @?
Przy liście zapisanych nikt nie ma gwiazdki co świadczyłoby, że nikt tego formularza nie wysłał...
Nie dostałem też potwierdzenia odczytania wiadomości z tym formularzem a co za tym idzie, zastanawia mnie czy wysłałem go na poprawny adres @?
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
risto77 odnośnie formularzy – przyjmuje je Piotr_, który jest sporo w podróży z powodów zawodowych. Jestem przekonany, że formularze docierają – na potwierdzenie w postaci gwiazdki trzeba jednak poczekać, bo wykroić czas wolny na dość żmudne opracowanie przesłanych formularzy, to dość spore wyzwanie. Prosimy wszystkich o cierpliwość
Odnośnie formularzy, to jeszcze taka dygresja – przed zleceniem wydruku identyfikatorów przedstawimy Wam listę nicków, aby każdy miał możliwość sprawdzenia.
risto77 jeszcze jedna kwestia – zweryfikuj proszę swoje wpłaty... (przypomnę należności: 380 + 180 + 35)

Odnośnie formularzy, to jeszcze taka dygresja – przed zleceniem wydruku identyfikatorów przedstawimy Wam listę nicków, aby każdy miał możliwość sprawdzenia.
risto77 jeszcze jedna kwestia – zweryfikuj proszę swoje wpłaty... (przypomnę należności: 380 + 180 + 35)
Aaaaa rzeczywiście
po imprezie byłem.
Mam czekać na zwrot, czy pisać jakieś podanie o zwrot?
Mam czekać na zwrot, czy pisać jakieś podanie o zwrot?
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Dzięx.
Ze sklepową nie ma problemu ale ta "z domowej apteczki" jakoś tak zrywa film...
Ze sklepową nie ma problemu ale ta "z domowej apteczki" jakoś tak zrywa film...
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r