Czateria... 2021
C4 Cactus ma uchylne tylne szyby, a wersja sprzed liftingu kanapę składana tylko w całości. ci od citroena potrafią skaszanic spoko projekty. Silnik thp choć zmodernizowany, określił bym go niezła kupa, współpraca z BMW nie wyszła im na dobre. Zresztą BMW z tych roczników malo ma udanych silników benzynowych. Chyba nawet darował bym sobie samochód z pełną historia serwisowa, opel ma bezpieczniejsza jednostkę. Już prędzej diesel w wypadku cytryny 
O co Wam chodzi z tymi francuzami
?
Podziwiam – ja nienawidzę zmian w garażu, szkoda mi czasu na doktoryzowanie się w kolejnych modelach a potem na pierniczenie się w szukanie i kupowanie.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
E tam, to mimo wszystko fajna zabawa
Ja nie lubię sprzedawać, ale kupować bardzo. Fajnie jak jest w czym wybierać. Focusa mi się fajnie kupowało, bo nie byłem nastawiony na żadną markę. Z MX-5 było gorzej i trochę mnie nerwów to auto zjadło
No ale za to zrobiliśmy z brii fajnego tripa po PL 
Tak – z powodu wycieczki było warto 
Niemniej bruzda w mózgu z powodu korozji mi została i chyba już się jej nie pozbędę
Niemniej bruzda w mózgu z powodu korozji mi została i chyba już się jej nie pozbędę

Ostatnio edytowano 10 mar 2019, 19:04 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
Zmiany w garażu są wkurzające, mnie też nosi. Nie wiem czemu, dopiero co odebrałem X4. Ciągle siedzę i knuje na co by tu zamienić Cuprę. Najgorsze, że chyba nie ma obecnie auta, które byłoby czymś dającym dużo większą frajdę i byłoby jakimś strzałem w 10.
A35 amg – wizualnie super, 4x4, fajne osiągi, środek bajka, cena akceptowalna. Duży minus za moc – prawie 80 KM mniej niż poprzednik i niebawem ma wejść A45, które pewnie mocą rozwali konkurencję. Wolałbym czekać na A45.
M2 już nie chce, jest teraz competiotion ale nie chce mieć dwóch aut ze środkami w starym stylu, nowa generacja BMW we wnętrzu to przepaść. Jeśli M2 trzeba czekać na nowy model.
Audi S3 odpada, nie mój gust. S4 również.
Porsche Boxster i Cayman, dwa duże minusy, cena, osiągi w podstawowej wersji nie powalają i tylko 2 miejsca.
Golf R to powtórka z Cupry.
C43 AMG, mógłbym trafić lekko używane ale jakoś nie czuje tego auta. Znów wraca temat wnętrza, nowe BMW 3 powala w konkurencji z Mercedesem.
Ostatnie co mi przychodzi do głowy to czekać na BMW M340i. Ewentualnie M44i gran coupe w przyszłym roku. Jest jeszcze Macan, o którym śnię od dawna ale to powtórka z X4, który kupiłem żeby zaoszczędzić i nie kupować Macana
A35 amg – wizualnie super, 4x4, fajne osiągi, środek bajka, cena akceptowalna. Duży minus za moc – prawie 80 KM mniej niż poprzednik i niebawem ma wejść A45, które pewnie mocą rozwali konkurencję. Wolałbym czekać na A45.
M2 już nie chce, jest teraz competiotion ale nie chce mieć dwóch aut ze środkami w starym stylu, nowa generacja BMW we wnętrzu to przepaść. Jeśli M2 trzeba czekać na nowy model.
Audi S3 odpada, nie mój gust. S4 również.
Porsche Boxster i Cayman, dwa duże minusy, cena, osiągi w podstawowej wersji nie powalają i tylko 2 miejsca.
Golf R to powtórka z Cupry.
C43 AMG, mógłbym trafić lekko używane ale jakoś nie czuje tego auta. Znów wraca temat wnętrza, nowe BMW 3 powala w konkurencji z Mercedesem.
Ostatnie co mi przychodzi do głowy to czekać na BMW M340i. Ewentualnie M44i gran coupe w przyszłym roku. Jest jeszcze Macan, o którym śnię od dawna ale to powtórka z X4, który kupiłem żeby zaoszczędzić i nie kupować Macana

Jeszcze szukać czegoś dla siebie to nie tragedia ale teściowa mnie zaczyna pytać co ona ma sobie kupić, bo w jej gablocie 10 lat właśnie wybija i chce zmienić – to będzie jazda... 

UCASH napisał(a):Jak auto dobre to szkoda zmieniac i pakować kasę w coś innego bo nawet jak sprawdzisz po miesiącu może się coś zyebaći zaczyna się kochana skarbonka
A jaka mam gwarancje, ze w aktualnym cos nie klęknie? Słaby argument
Ja wierzę, że obecnego zestawu aut nie ruszę przynajmniej z 3-4 lata 
No... nie lubię szukać auta dla kogoś. A ostatnio w rodzinie jestem pierwszym do którego się zwracają bo zauważyli, ze za dobrze mi to wychodzi
brii napisał(a):to będzie jazda...
No... nie lubię szukać auta dla kogoś. A ostatnio w rodzinie jestem pierwszym do którego się zwracają bo zauważyli, ze za dobrze mi to wychodzi
PeKa napisał(a):A jaka mam gwarancje, ze w aktualnym cos nie klęknie? Słaby argument
Niby też prawda

Im wolniej jedziesz, tym dłużej Cię widza
- Od: 18 cze 2017, 21:26
- Auto: Mazda6 GH 2.0