Czateria... 2021
Dobrobyt to i ceny rosną 

ja nie mogę narzekać bo jestem beneficjentem 

nemi napisał(a):Zaraz tysiaka będę przytulać!
I pół raty za pastucha będzie
To nie wiedziałem że ja mam na całą ratę
loockas napisał(a):Dzieciom byście coś kupili za to...
np elektryczną hulajnogę Xiaomi
Albo drona

nemi napisał(a):A drona kupiłem. Już popsuły
a ja przewidziałem że się popsuje i nie kupowałem
Tani był, z lidla. Trochę się sam pobawiłem 
Btw – dzisiaj miałem calla z Duńczykami i jeden z polskich kolegów był w domu. Zawsze jest ubrany jak angielski dżentelmen – kraciasta marynarka, sweterek w serek, kamizelka, taka chustka w butonierce (Nie wiem jak to się nazywa). A dziś gość w domowych pieleszach przyjął nas w pomarańczowej żonobijce
. Ledwo się powstrzymałem od śmiechu 
Btw – dzisiaj miałem calla z Duńczykami i jeden z polskich kolegów był w domu. Zawsze jest ubrany jak angielski dżentelmen – kraciasta marynarka, sweterek w serek, kamizelka, taka chustka w butonierce (Nie wiem jak to się nazywa). A dziś gość w domowych pieleszach przyjął nas w pomarańczowej żonobijce

Nie wszystko drożeje, właśnie dostałem info że Infinity na QX60 daje 100 000 rabatu!!!!
Zamiast 360 tyś, kosztuje 260 tyś
. Zastanawiam się czy nie kupić od razu dwóch 
..::Born To Rise Hell::..
Powinni jeszcze zwiększyć ten rabat bo jest paskudne 
pany ale jaki rabat, tylko brać 100 tyś w kieszeni, gdzie jest Janusz ja się pytam... 

Co to za poczwar? Tak jak FX był jedynym SUVem który akceptowałem pod względem wyglądu tak QX60 to kupa praktycznie taka jak GLE

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.