reefah100 udało mi się dzisiaj zajrzeć do tego komisu. Mieści się on w nowym pawilonie tzw. giełdy mysłowickiej – pierwotnie był jeden duży pawilon (wcześniej, za PRL plac), potem dobudowali drugi obok, a następnie ten trzeci. W każdym pawilonie jest kilka różnych komisów. Mam na tym terenie dwóch znajomych – jeden z nich zna ten komis, nawet ma pozytywne z nim skojarzenia, gdyż jego kontrahentka zakupiła tam auto dla swojej córki – do dziś sobie chwali tę transakcję. To chyba dobry znak.
Jeśli byłbyś zaintersowany tą trójeczką na poważnie, to mam zgodę na udostepnienie jego numeru telefonu – obiecał, że pójdzie do nich i poprosi o szczerą odpowiedź.
Dodatkowo na terenie giełdy masz dwie SKP – można tam dokładnie sprawdzić wóz, bo mają dobrej jakości Carteca
Wrzucam kilka fotek Mazdy. Dostrzegłem rysę na prawym boku – wygląda na parkingówkę. Środka nie oglądałem, bo miałem deficyt czasu – musiałem gnać po starszą córkę a godzina była korkowa. Jest również zdrapanie na spryskach w zderzaku. Kierownica i wnętrze wyglądało na zadbane. Troszkę uwagi poświęciłem na miejsce styku zderzaka przód z nadkolem – sam oceń. Szyby wyglądają na oryginały. Autko zarejestrowane w powiecie chrzanowskim – względnie niedaleko.
W razie dodatkowych pytań pisz śmiało