Jak zwyklę zgadzam się z Tobą ( fajne auto i sympatyczna PaniGloby napisał(a):Urok wlascicielki godny uroku Protege
Kogo widziałem / widziałam
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Alexs napisał(a):Dzis róg Powstańców Śląskich i Połczyńskiej o 8 h widziany granatowy xedosik, balchy BI ...., nakleja na szybie z tyłu i podakładki klubowe. Pozdrawiam dwóch Panów
Dzięki za pozdrowienia. Ja również pozdrawiam nie wiem czy Cię widziałem, ale widziałem czerwone mx 3 i jakiegoś pana za kierownicą, ale akurat orientowłem sie na mapie, Mijałem wtedy również GE czarne w sedanie bez oznaczeń klubowych. Trzeba było dac znac, bo byłem zaabsorbowany szukaniem dojazdu do instytutu energetyki.[/url]
nor napisał(a):Dzięki za pozdrowienia. Ja również pozdrawiam nie wiem czy Cię widziałem
pewnie nie widziałes bo czerwonym dieslem niskopodlogowym do pracy jechalam
" o czym myśli młodzież co z paskami nosi odzież" :–)
- Od: 25 sty 2005, 01:24
- Auto: Premacy 2.0 DiTD, 03r.
Dzisiaj około 17-tej pod Media Marktem na Ostrobramskiej widziałem czerwonego Mx-3 na blachach NO........( znam te auto
) oraz zielonkawą efę BA na numerach WG......Pozdrawiam włascicieli.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Malutka napisał(a):a ja codziennie jak jade do pracy widze zaparkowana na ul.Kolejowej mx6 czarna na WF...
Globy napisał(a):Tatian, to chyba Ciebie dotyczy:
Malutka napisał:
mx6 czarna na WF...
Też zauważyłem ten wpis. Nie dawałem odzewu gdyż nie dotyczy mnie, nigdy tam nie byłem.
Już ktoś wcześniej posądzał mnie o jazdę na ul. Szaserów i nie byłem to ja.
Uruchomiliście moją ciekawość – muszę się wybrać na Kolejową (czyżby moja czarnulka jeździła tam beze mnie?!) może się coś wyjaśni (napiszę).
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Overkill napisał(a):O 9:45 na Grochowskiej widziałem pasiaste BG Klawego323![]()
Pozdrawiam
Wielkie dzieki przykro mi tylko że ja ciebie nie widziałem ale cóz slepemu po oczach

POZDRO DLA WSZYSTKICH BLACK DEVIL 323
- Od: 24 wrz 2005, 17:39
- Auto: Mazda 323BG 1990r.
Jaksa napisał(a):Dzisiaj około 17-tej pod Media Marktem na Ostrobramskiej widziałem czerwonego Mx-3 na blachach NO........( znam te auto)
Tez Ciebie pozdrawiamy
X.
> Bo zaburza naturalną kolejność czytania.
>> Dlaczego?
>>> Odpowiadanie na górze listu.
>>>> Co jest najbardziej irytujące w e-mailach?
>> Dlaczego?
>>> Odpowiadanie na górze listu.
>>>> Co jest najbardziej irytujące w e-mailach?
- Od: 7 maja 2006, 22:04
- Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI '99
Malutka napisał(a):znakomita pamiec
logimen napisał(a):gratulujemy
ktoś kiedyś powiedział że mam "kurewskie" oczy

tatian napisał(a):Devil`a. Był pieszo...żona zabrała mu wszystko
no nie, nie zgadzam się z tym stanowczo

Jaksa napisał(a):osso chodzi ?
najpierw Cię było słychać – czyli podkręconą muzykę w Twym aucie, a dopiero jakieś 10sekund później wjechałeś pod firmę
tatian napisał(a):czyżby moja czarnulka jeździła tam beze mnie?
może jest coś o czym nie wiesz?
a tak wogóle dzisiaj ok. 7:20 stawki/bonifraterska widziałam niebieską 121 WX... z jakąś panią za kierownicą – pozdrowienia

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Teraz wszystko jasne .Violetka napisał(a):najpierw Cię było słychać – czyli podkręconą muzykę w Twym aucie, a dopiero jakieś 10sekund później wjechałeś pod firmę
Fakt , dostałem nawet sms-a z Ostrobramskiejnemi napisał(a):Ja w ciagu niecalych dwoch tygodni w Wawie przejechalem 4 razy,
Pozdrawiam kolegę z Mazdy 323F (czerwona strzała
) z którym wymieniliśmy uśmiechy w Rzeszowie koło CH Ameryka.Hehe sympatyczne to jest.Może tak jak kierowcy w PKS-ach będziemy podosić ręke na widok mazdy

– Kochanie, marzy mi się, żeby założyć na plażę coś takiego, co
sprawiłoby, że wszyscy by osłupieli.
– Łyżwy załóż.
sprawiłoby, że wszyscy by osłupieli.
– Łyżwy załóż.
dzis o 16:30 na Fieldorfa widzialem białą MX-3 blachy WD a sekunde pozniej w druga strone zasuwala zielona MX-3 z przyciemnionymi z tylu swiatlami.
Pozdrawiam ktokolwiek to był:)
Pozdrawiam ktokolwiek to był:)
klawy323 napisał(a):w Makro w Markach widziałem srebrna 626 na tablicach WM z klubowimi podkładkami
kiedys pod Makro tez widzialem ta Mazde:) a ona mnie
dziś rano ok. 7:20 na powązkowskiej czerwona efcia bg, następnie srebrna ba WWY... no i znów przy moście czerniakowskim biała bg BL...

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
przed chwilką powińska/bonifacego zielona efka ba WE 026H
pozdrowienia:)
pozdrowienia:)