Kącik rowerowy
Co do opon?
Nie wiem, nie wypowiem się. Kupiłem bo nie chciałem Schwable i nie żałuję po weekendowych testach.
Zobaczymy jak będzie z czasem. Mogę tylko powiedzieć, że są Mega cieńkie ścianki i ciężko było uszczelnić mlekiem.
Nie wiem, nie wypowiem się. Kupiłem bo nie chciałem Schwable i nie żałuję po weekendowych testach.
Zobaczymy jak będzie z czasem. Mogę tylko powiedzieć, że są Mega cieńkie ścianki i ciężko było uszczelnić mlekiem.
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
+32km
Mój dystans: 775
Całkowity dystans = 2514km
Najgorsze opony na jakich jeździłem. Nie prowadzi się to dla mnie, ścianki jak z papieru
Cale szczęście złapałem na nich kapcia, a że były to zawody, to dojechałem na kapciu 7km, po czym była do wyrzucenia. I dobrze, bo ot tak na śmietnik wywalić to jednak byłoby szkoda 
Mój dystans: 775
Całkowity dystans = 2514km
risto77 napisał(a):Co do opon?
Najgorsze opony na jakich jeździłem. Nie prowadzi się to dla mnie, ścianki jak z papieru
Świetny to był tydzień 
+170 wieczorami na Zwifcie, w 3 częściach
+100 km wczoraj, w pięknej pogodzie i – jak na mnie – dobrym tempie
Mój dystans: 1504 km
Całkowity dystans = 2872km
+170 wieczorami na Zwifcie, w 3 częściach
+100 km wczoraj, w pięknej pogodzie i – jak na mnie – dobrym tempie
Mój dystans: 1504 km
Całkowity dystans = 2872km
- Od: 7 lip 2016, 16:37
- Auto: Mazda 6 GH LF-DE 2.0 Dynamic FS5A-EL '09
+26
Całkowity dystans = 2954km
Dopisano 28 lut 2019 20:56:
+22
Całkowity dystans = 2976km Jeszcze jest dla mnie za zimno, niestety mam wrażliwą cerę i mimo stosowania kremu, przeciwmrozowo-wiatrowego, widać pogorszenie, a może to bardziej od wysiłku. Zobaczymy jak będzie +10-15*C
Całkowity dystans = 2954km
Dopisano 28 lut 2019 20:56:
+22
Całkowity dystans = 2976km Jeszcze jest dla mnie za zimno, niestety mam wrażliwą cerę i mimo stosowania kremu, przeciwmrozowo-wiatrowego, widać pogorszenie, a może to bardziej od wysiłku. Zobaczymy jak będzie +10-15*C
Stała pod ścianą prężąc kakao
+67
Mój dystans: 972km
Całkowity dystans = 3043km
Zajechałem kolejnego Tacxa. Zaczął terkotać. Problem dość powszechny, ale nie będę się bawił w naprawianie samodzielne. jutro pewnie go zawiozę na reklamację. Tym razem nie chcę nowego, zabieram kasę, dołożę trochę $$$ i wezmę coś z trochę wyższej półki.
Mój dystans: 972km
Całkowity dystans = 3043km
Zajechałem kolejnego Tacxa. Zaczął terkotać. Problem dość powszechny, ale nie będę się bawił w naprawianie samodzielne. jutro pewnie go zawiozę na reklamację. Tym razem nie chcę nowego, zabieram kasę, dołożę trochę $$$ i wezmę coś z trochę wyższej półki.
+194 km z zeszłego tygodnia, w tym sobotnia seteczka na zewnątrz, w rzeczywistości niewirtualnej
Jak ja lubię takie trasy 
Całkowity dystans = 3237 km
@PeKa w co celujesz? Zmiana marki, może jakiś direct drive?
Całkowity dystans = 3237 km
@PeKa w co celujesz? Zmiana marki, może jakiś direct drive?
+30
Mój dystans: 1002km
Całkowity dystans = 3267km
Na chwilę obecną nie wiem co zrobić. Flow, gdyby nie te jego wady, jest dla mnie wystarczający. owszem, na ostrych podjazdach się grzeje, ale z tym sobie poradzić można. Teraz zaczął sobie terkotać na wolniejszych obrotach. Nie mam ochoty brać trzeciej sztuki. Biorąc cenę Flow'a i dokładając tysiaka, średnio jest wybór w DD. Większej sumy nie chcę dokładać, tym bardziej, że szykuje mi się wymiana kół w MTB.
Mój dystans: 1002km
Całkowity dystans = 3267km
Na chwilę obecną nie wiem co zrobić. Flow, gdyby nie te jego wady, jest dla mnie wystarczający. owszem, na ostrych podjazdach się grzeje, ale z tym sobie poradzić można. Teraz zaczął sobie terkotać na wolniejszych obrotach. Nie mam ochoty brać trzeciej sztuki. Biorąc cenę Flow'a i dokładając tysiaka, średnio jest wybór w DD. Większej sumy nie chcę dokładać, tym bardziej, że szykuje mi się wymiana kół w MTB.
+181 km. Szału nie ma.
Całkowity dystans = 3493km
Od dwóch tygodni kombinuję z innym sposobem pakowania się na rower. W tym roku pojadę 4 lub 5 dłuższych tras i chciałem zastąpić czymś bagażnik na sztycy i swoją starą torbę. Kupiłem dużą podsiodłówkę, niestety lipa. Bujała się na boki niesamowicie. Kupiłem framebag, niestety lipa. Ocierałem o niego udami. Kończą mi się pomysły. Chyba kupię normalny bagażnik. Pasuje szosówce jak świni siodło, ale przynajmniej jest solidny.
Całkowity dystans = 3493km
Od dwóch tygodni kombinuję z innym sposobem pakowania się na rower. W tym roku pojadę 4 lub 5 dłuższych tras i chciałem zastąpić czymś bagażnik na sztycy i swoją starą torbę. Kupiłem dużą podsiodłówkę, niestety lipa. Bujała się na boki niesamowicie. Kupiłem framebag, niestety lipa. Ocierałem o niego udami. Kończą mi się pomysły. Chyba kupię normalny bagażnik. Pasuje szosówce jak świni siodło, ale przynajmniej jest solidny.
+ 37
Mój dystans: 1039km
Całkowity dystans = 3530km
Póki co walka z zapaleniem zatok. Jest słabo.
W międzyczasie oddałem Flow'a i zabrałem $$$.
Zamówiłem tez nowe koła do MTB. Za tydzień będą u mnie
Mój dystans: 1039km
Całkowity dystans = 3530km
Póki co walka z zapaleniem zatok. Jest słabo.
W międzyczasie oddałem Flow'a i zabrałem $$$.
Zamówiłem tez nowe koła do MTB. Za tydzień będą u mnie
Piękna i słoneczna niedziela sprowokowała nie tylko mnie. Parkingi wokół Ślęży zapchane do granic możliwości. Dodatkowo problem z dojazdem, ponieważ za tydzień półmaraton ślężański trenujacych biegaczy pełno.
Udało się jednak dojechać i zaparkować oraz 2h pojeździć po lesie. Było fajnie: ciepło i mokro co widać po ubłoconych rowerach.
+20km
Calkowity dystans = 3786
Udało się jednak dojechać i zaparkować oraz 2h pojeździć po lesie. Było fajnie: ciepło i mokro co widać po ubłoconych rowerach.
+20km
Calkowity dystans = 3786
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01