Czateria... 2021
brii napisał(a):Powiedz im, że pojazd oddasz w centrali w Częstochowie i wpadaj – jutro i w sobotę jest taki mini-zlot u mnie
To jak przesuniesz na początek kwietnia to tez z chęcią wpadnę
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Niestety termin jest nieprzesuwalny – jeszcze w zeszłym roku ustalony...
Na hybryd-zlota się piszę
Ale dopiero po środzie to jest możliwe.
Na hybryd-zlota się piszę
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Żartuję, ja i tak w sumie żonę z dzieciakami rzucam, odbieram graty od stolarza i wracam bo z remontem łazienki ruszamy, mam nadzieje ze w dwa tyg uda się skończyć 
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
brii napisał(a):Niestety termin jest nieprzesuwalny – jeszcze w zeszłym roku ustalony...
Na hybryd-zlota się piszęAle dopiero po środzie to jest możliwe.
a weźmiesz obydwie?
Taaaa – jedną na lawetę i drugą będę ciągnął. Za wygodny jesteś – możesz podjechać, to rozwiąże moje problemy logistyczne 
Dopisano 21 lut 2019 16:02:
Ledwo dotarty
Dopisano 21 lut 2019 16:02:
Gib napisał(a):liczniki
Ledwo dotarty
brii napisał(a):Taaaa – jedną na lawetę i drugą będę ciągnął. Za wygodny jesteś – możesz podjechać, to rozwiąże moje problemy logistyczne
Tak poza sensem tego rozwiązania
Jak dorobię hak to tak – można ciągnąć całkiem srogie ładunki jak na osobówkę.
Trudno powiedzieć – jakiś powód mieli. Tam nie ma typowego CVT ale z drugiej strony przez to, że jest nietypowe to też coś może być na rzeczy. Jeśli w IS / GS dopuszczają hak to raczej nie skrzynia jest problemem bo tam są identyko rozwiązania tylko w innej skali. W Clio 1.2 można spokojnie dorzucić hak, ale w Clio 2.0 już nie wolno – powodów może być wiele. Obstawiam, że w niektórych przypadkach producent nie robił homologacji na hak bo wiedział, że klienci chcący kupić dany model na 98% nie będą i tak nic nim holować 
Dziś grube mody przy Sceniku, zwalony był przedni zderzak i wymieniłem rurę IC-kolektor , obmyty silnik z oleju i w miarę to już zaczyna wyglądać. Jeszcze tylko lusterko wymienię i wstydu nie będzie na wiosce 
PeKa napisał(a):Grzesiek, a ten symbol informacji turystycznej to po co?
niski poziom płynu, jak doleję to po jakimś czasie spada poniżej poziomu który niepokoi czujnik a później już nie ubywa. Będzie cieplej to się rozkmini gdzie może uciekać, auto się nie przegrzewa ani nic.
Kurcze wychodzi że w dwa lata zrobiłem 26 tys km, myślałem że mniej...
Stała pod ścianą prężąc kakao
PeKa napisał(a):Rurka z tworzywa czy metalowa?
z plastiku a mocowanie jej jest w nią wklejone
pod pełnym obciążeniem olej bryzgał na silnik
brii napisał(a):Mnie rozwala, że Lexus ma ciągle w sprzedaży CT200h – zaraz mu dycha strzeli
Giulietta też jest w sprzedaży i ma 9 lat. Następca? Co Ty, w tym roku chcą trzeci lifting strzelić
Fiat to inny świat – oni na poważnie biorą chyba tylko Ducato. Tanie osobówki to oni tłuką od 100 lat prawie bez zmian