Czateria... 2021
U mnie przebiegi chyba zamkną się w 700-1000 km miesięcznie, z czego jakieś 200 w Astrze
.
Dojeżdzam z kolegą albo pkp i jakoś to mi się spina. Możliwe że od maja będę już posiadaczem tlko jednego auta
.
Dojeżdzam z kolegą albo pkp i jakoś to mi się spina. Możliwe że od maja będę już posiadaczem tlko jednego auta
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):...ale już nie mam za wiele planów jeżdżenia w najbliższych miesiącach, więc się jakoś zgubi ten lokalny szczyt. Golfik dobija do 50.000 nieubłaganie.
Mi się wydawało że jakoś dużo nie jeżdżę ale w ku też mam już 50kkm – idziemy łeb w łeb
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ja odebrałem gdzieś koło 20-ego. Jednak 50kkm nie ma – do niedzieli masz szansę mnie przebić.
Trusted computing – Yes or No?
Odebrałem dzisiaj Mazdę i kurde nie umiem fotela ustawić. Jednak Alfa to fotele ma świetne i się znów tyłek przyzwyczaił. Nawet w Lexie mi się tak dobrze nie siedzi.
Ktoś korzysta z wyrzyczalni aut ? Szukam jakiejś z którą można podpisac jakąś sensowną umowę na wypożyczanie auta 2-3 razy miesiacu na 2 dni. W skrócie chodzi o to aby za każdym razem nie bawić się w kaucje itp.
..::Born To Rise Hell::..
Tylko szatan mógł wykombinować to aby wymienić filtr powietrza trzeba wyciągać podszybie ale pomału dochodzę do świadomości że mam francuskie auto. Widzę że auto serwisowane zgodnie z zaleceniami producenta... 
A tam Neo tylko lekko przybrudzony
Francuzy nie są takie złe, Picasso ponad 114Kkm mial zrobione i nic się nie działo, klocek za tyd na pierwszy przegląda, zobaczymy ile skasują.
Francuzy nie są takie złe, Picasso ponad 114Kkm mial zrobione i nic się nie działo, klocek za tyd na pierwszy przegląda, zobaczymy ile skasują.
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Do puki się nie zepsują, kurde żałuje że kupiłem Scenica... po tym modelu ciężko będzie znaleźć następcę z takim wyposażeniem
. Posprawdzałem te wszystkie bajery i powiem szczerze że stosunkowo świeży Pulsar ojca wydaje się być zacofanym parchem
.

PeKa napisał(a):Oby olej nie był wymieniany zgodnie z zaleceniami producenta.
Niestety był, wczoraj wymieniłem z płukanką bo rano aż hydraulika klepała i myślę że będzie jeszcze jedna wymian oleju na jesieni z płukanką bo olej już jest lekko czarny. Odgruzować go trzeba trochę ale ma potencjał.
Neonixos666 napisał(a):Tylko szatan mógł wykombinować to aby wymienić filtr powietrza trzeba wyciągać podszybie ale pomału dochodzę do świadomości że mam francuskie auto. Widzę że auto serwisowane zgodnie z zaleceniami producenta...
Po lewej węglowy, po prawej zwykły