Krzemol napisał(a):NCFL
ale który NCFL?
www.mazdaspeed.pl
Krzemol napisał(a):NCFL
loockas napisał(a):Krzemol napisał(a):NCFL
ale który NCFL?Bo ostatni lift chodzi w zaskakująco wysokiej cenie. A ta o której pisze Jacobs ceni się obecni na 68k, ale trochę jest podłubana. Dlatego napisałem, że cena jak za ND
jacobs napisał(a):Trochę kosztuje ale to już samochód kompletny. Taniej NC’ka tak nie zdlubiesz, chyba ze kręci cię sam proces udoskonalania.
radzi89 napisał(a):Seat odebrany z serwisuProblem, z którym się zgłosiłem – słabo działający nawiew.
W efekcie wymienili uszczelkę pod głowicą, sprawdzili głowicę, wszystkie śruby, uszczelniacze, napinacz, uszczelki, filtry, olej, płyn chłodzący i inne pierdoły. Koszt całkowity 5 tysięcy – pokryła gwarancja.
Diagnoza – wada uszczelki przez którą spaliny zapowietrzały układ chłodzenia. Śmiga jak nowe, cisze się że w pore odstawiłem do serwisu bo za 7 miesięcy koniec gwarancji
loockas napisał(a):Gib napisał(a):Tak, nie każdy mieszka przy drodze stu zakrętów.
Jakbym miał szukać auta do ganiania na wprost, to MX-5 byłoby ostatnim autem na liście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości