(sprowadzony). Do wymiany przednie heble ale ogólnie trzyma się kupy. Niemka jeździła. tylko 109 tyś przebiegu
Czateria... 2021
Kolejny Hyundai w rodzinie i20 kupiony, sprzedawca przywiezie na lawecie i nie ściemniał że można jechać
(sprowadzony). Do wymiany przednie heble ale ogólnie trzyma się kupy. Niemka jeździła. tylko 109 tyś przebiegu
A MX-5 to nie jest pojazd do typowo wakacyjnych wyjazdów?
Ja tam na wyjazdy wypoczynkowe rzadko kiedy wybieram pojazd codzienny – wakacje to ma być odmiana
Ja tam na wyjazdy wypoczynkowe rzadko kiedy wybieram pojazd codzienny – wakacje to ma być odmiana
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Beny napisał(a):Monster bier litra i na kolanach do Częstochowy tam ponoć jakis dobry księgowy jest
I ja zalegam! Do Ryk miałem przewieźć, ale się nie pojawił.
Qr****, przestawiałem fotel po żonie w samochodzie i nie wiem, czy kciuka nie złamałem. Zrobił się już 50% szerszy od tego bez kontuzji. Co za niefart. A tak zawsze mówię, że mi tylko klima potrzebna.
Zna ktoś dobrego prawnika? BMW pozwę za to!
Jak ktoś ma pecha to i w du.pie palec złamie 
Dokładnie to dziś. Jakiś koszmar, cały dzień miałem tyle roboty, że nie wiem jak się nazywam.
To ja wytłumaczę ... bo widzisz u dorosłych to działa tak, że każdy co jedzie z Tobą na wakacje, albo ma swoje auto (preferowalnie też mx5), albo dobrze wygląda w koronkowej bieliźnie.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Bo MX5 to auto dla bogaczy
Krzemol do tej pory jeździł zawsze w 4-6 osób żeby zaoszczędzić na paliwie, na dodatek jeśli każdy z nich był kierowcą to mógł dawać zmiany
Same plusy i wszystkie dodatnie. Koronkowej bielizny szukali po dojechaniu na miejsce 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Bo MX5 to auto dla bogaczy
Kolega kiedyś stał na światłach i obok pojawił się ziomek w prosiaku, taki starszy pan raczej.
No stoją i się uśmiechają do siebie, typ nagle pyta po ile można kupić taką furę. Kolega mówi, że 10-15. Starszy pan posmutniał i odpowiedział "k***a, to srogo przepłaciłem"
Beny napisał(a):Monster bier litra i na kolanach do Częstochowy tam ponoć jakis dobry księgowy jest
Dajcie adres
loockas napisał(a):TheMonster napisał(a):Składki się dublują, czy można gdzieś z czegoś zrezygnować? Mam na myśli ZUSy i inne takie... Ktoś coś podpowie?
Płacisz tylko zdrowotne, ZUS płaci Ci pracodawca z etatu.
Oooo... i to jest dobra wiadomość ^_^
czyli w sumie się nawet opłaca
Dziękuje bardzo
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
U mnie jakoś tak wychodziło że wśród osób, które ze mną jechały tylko ja miałem własny samochód więc i tak po zakupie MX5/ zetki wisi na mnie widmo jazdy vanem w dizlu.
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...