Jak chcesz sobie zetke obmacać to moj mechanik ma,na wiosne powinna wyjechać bo cos tam z nia robi
Czateria... 2021
Beny napisał(a):Idz w fun póki kawalerem jesteś
Dokładnie, dlatego miałem Mazdę BJ w dieslu

Beny napisał(a):Ja miałem caro plus w lpg
wygodny, oszczędny i jeszcze klasyk z tylnym napędem
Beny napisał(a):Idz w fun póki kawalerem jesteś
Ja bym powiedział: póki ekolodzy nie zezłomowali wszystkich fajnych samochodów.
Przy wybieraniu samochodu trochę się zagłębiłem w tą procedurę pomiarów spalania WLTP (która teraz obowiązuje już chyba dla wszystkich samochodów) – to jakaś porażka. Przez to zniknął z rynku benzynowy Lexus IS, zginęła Insignia w wersji 260KM i mnóstwo innych samochodów które miałem na liście.
Nie mówiąc już o tym, że przez to samochody homologują na jeden rozmiar felg. Cuprą można jeździć tylko na 19'', Kią którą kupiłem na 18''. Nie wiem czy ubezpieczyciele faktycznie tak restrykcyjnie na to patrzą, ale w salonach poinformowali mnie że mniejsze mogą założyć tylko na moją odpowiedzialność, bo AC może nie wypłacić odszkodowania
Niedługo dojdziemy do czasów, że model opon będzie tylko jeden dla każdego samochodu
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Era Priusów już puka do naszych drzwi 
Krzemol napisał(a):Piątką mogę sobie na wakacje jeździć, więc może faktycznie pójść w fun...
Jak inaczej masz na wakacje nie jechać, to idź w NC.
jacobs napisał(a):Ja bym powiedział: póki ekolodzy nie zezłomowali wszystkich fajnych samochodów.
Pioter kurła ... to kup se ino używkie. Zaoszczędzisz plnów i nie będziesz musiał utraty wartości dźwigać.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
hehehe
– "czym jedziesz?"
– Mazdą
– "którą?"
– emixem
– "eeee, ale którym?"
– czerwonym
– "...."
– z rzędowym, czterocylindrowym silnikiem benzynowym o pojemności 2 litrów
ehh ta różnorodność
– "czym jedziesz?"
– Mazdą
– "którą?"
– emixem
– "eeee, ale którym?"
– czerwonym
– "...."
– z rzędowym, czterocylindrowym silnikiem benzynowym o pojemności 2 litrów
ehh ta różnorodność
Pozdrawiam, Tomek
Bimbak napisał(a):– z rzędowym, czterocylindrowym silnikiem benzynowym o pojemności 2 litrów
ale ustawionym poprzecznie czy wzdłużnie?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Panowie... ile można o autach gadać na forum samochodowym... litości 
A tak całkiem serio, to wiem, że mamy tu sporo ogarniętych w temacie przedsiębiorczości ludzi, to zapytam.
Jak wygląda jednoosobowa działalność przy jednoczesnej pracy na etacie? Składki się dublują, czy można gdzieś z czegoś zrezygnować? Mam na myśli ZUSy i inne takie... Ktoś coś podpowie?
A tak całkiem serio, to wiem, że mamy tu sporo ogarniętych w temacie przedsiębiorczości ludzi, to zapytam.
Jak wygląda jednoosobowa działalność przy jednoczesnej pracy na etacie? Składki się dublują, czy można gdzieś z czegoś zrezygnować? Mam na myśli ZUSy i inne takie... Ktoś coś podpowie?
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
TheMonster napisał(a):Składki się dublują, czy można gdzieś z czegoś zrezygnować? Mam na myśli ZUSy i inne takie... Ktoś coś podpowie?
Płacisz tylko zdrowotne, ZUS płaci Ci pracodawca z etatu.