Proszę o opinie i spostrzeżenia. Auto w zaskakująco niskiej cenie ale do tego sporo akcyzy dochodzi.
Czekam na VIN. Jutro jadę oglądać.
Wstępnie bym brał, co reszta na to ?

www.mazdaspeed.pl
Greg88 napisał(a):Tak, akcyza do opłaty.
talk_about85 napisał(a):To chyba coś tu konkretnie nie gra. 10 lat temu nie prowadzono już książek serwisowych w wersji papierowej no bo chyba Mazda 6 nie jest wyjątkiem wśród marki. Nie jestem do końca przekonany ale mogło być też tak że właściciel auta ktoś starszej daty jak się uparł to autoryzowany serwis mógł prowadzić równolegle książkę papierową i elektroniczną chociaż to sporadyczne przypadki tak myślę.
rafik85 napisał(a):A ja tu widzę że szukacie dziury w całym...umyty i polerowany-źle,brudny z ryskami źle,a rury wydechowe to już dno ocen.Pomijam fakt że sprzedaż "na niemca" to oszustwo podatkowe i zero jakielkolwiek rękojmi.
rav 75 napisał(a):rafik85 napisał(a):A ja tu widzę że szukacie dziury w całym...umyty i polerowany-źle,brudny z ryskami źle,a rury wydechowe to już dno ocen.Pomijam fakt że sprzedaż "na niemca" to oszustwo podatkowe i zero jakielkolwiek rękojmi.
Widzisz,jak widzę wydech w stanie fabrycznym (bez zacieku z brudnej wody wydostającej się z ukł. wydechowego,bez korozji,śladów przepalenia,przegrzania,na dodatek w 10 letnim aucie) to od razu domniemam uderzenie w tył z wymianą tłumika. Będziesz miał kolejne doświadczenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości