Dziękujemy serdecznie za tak liczne przybycie – choć jakiś virus popsuł niektórym plany – tak było by nas jeszcze więcej
Spotkanie w takim gronie jak zwykle bardzo miłe i owocne w przeróżne dyskusje – co jest zawsze najciekawsze
O graniu na akordeonie nie wspomnę
Bardzo dziękujemy za kolejne prezenty i upominki jednak wydawało nam się że wasz program 600+ wyczerpał z wielką nawiązką kwestie prezentów – poza tym nadal nie rozumiem skąd to wyróżnienie które rodzi wiele problemów – jak za tyle kasy kupić tak małemu dziecku upominek – jak tylko zrealizuje jakiś pomysł na pewno dam znać i jeszcze raz podziękujemy
Jeszcze raz dzięki że byliście i do następnego
Statystyki: Kakao 2 litry Alkohol tyle co nic Zupa – nawet miała wzięcie – pewnie dlatego że nie było alternatyw Czas spotkania zdecydowanie za krótki
Po czasie lista uczestników Szkodniki plus dzieci 2 + 3 szarancza Mops Magic Delicja Pawcio z wegetarianką Zemoje oba jak jedna osoba Roos Alien potwory Alien owe x2 Szwagier Spidi2222 Czoko 1 gnom czokowy Sachim family 2 +2d
Nam (myślę że reszta zgodzi się ze mną) również było miło gościć u państwa Szkodników. Atmosfera jak zawsze miła a towarzystwo doborowe. Nie wspomnę już o nutach płynących z akordeonu oraz daniu głównym wieczoru – usta lizać. Szkoda tylko że nie było bynajmniej mi dane zobaczyć gwiazdki wieczoru gdyż zgasła przed moim przybyciem. Ale zapewne jeszcze będzie nie jedna ku temu okazja. Wielkie dzięki Iwonko, Krzysiu, Zuziu, Julko, Aleksandrze i reszto szanownych gości.
Cześć wszystkim Od raptem tygodnia stałem się posiadaczem Mazdy 3 zakupionej z ogłoszenia z tego forum. Jestem ciekaw jak widzicie przyjazd takiego świeżaka na wasze spoty. Było by to zawsze coś nowego, pokazać się na takim czymś, pogadać z ludźmi którzy są pasjonatami tych aut. Być może dowiedzieć się czegoś Przed każdym spotem ogłaszacie dokładne miejsce zbiórki? Pozdr,
Siemka. Każdy zawsze miłe widziany Miejsce standardowo w taka porę roku to parking pod Tesco. Jeśli coś się zmieni to pojawia się informacja zazwyczaj po 22 ktoś już się pojawia