Czateria... 2021
ile za 2,5 w benzynie płaci się ubezpieczenia?
Beny napisał(a):Nie w gazparts.W trzebini nie kojarze.
Bolęcin to jest. Damian Piekarczyk. Masz pod nosem
Neonixos666 napisał(a):ile za 2,5 w benzynie płaci się ubezpieczenia?
Ja za Focusa płaciłem niewiele więcej niż za Scenika 1.4
PeKa napisał(a):Neonixos666 kopiłeś furę dla siostry?
Nie, ten Swift z Olsztyna się sprzedał, znajomy wujka ściągnął ładnego Swifta 1.5 13tyś do opłat, podobno stan igła tylko coś silnikiem buja na wolnych obrotach. Ogólnie mam coś poszukać ale sam już nie wiem co by był dobre
Neonixos, jak siostra nie ogarnie auta to polecam tego jazza. Ma bolączki jak każde auto, ale ogarnie na starcie i będzie zadowolona.
Ale żeby nie było że jestem hondziarzem, to Swift pewno ma coś z zapłonem lub poduszki wywalone. Tam nie ma się co zepsuc za wiele
Ale żeby nie było że jestem hondziarzem, to Swift pewno ma coś z zapłonem lub poduszki wywalone. Tam nie ma się co zepsuc za wiele
podejrzewam jakiś czujnik bo podobno podczas jazdy jest wszystko ok tylko na wolnych coś nie halo. Poparzyłem teraz na Hyundai i20 i w sumie mieści się w budżecie i wymaganiach, 3 sztuki namierzyłem w okolicy trzeba będzie skonsultować się.
Siostra ( nie ta tylko rodzona) narzeka że Aurisem nie może wyprzedzać
Siostra ( nie ta tylko rodzona) narzeka że Aurisem nie może wyprzedzać

PeKa napisał(a):i20 kojarzy mi się ze słomianym kapeluszem.
racja sporo dziadków jeździ ale w sumie ma wszystko co dla młodej kierowniczki potrzeba. Ma być jak najmniej problemowy, prosty i w razie otarcia nie szkoda
ok 600 zl,tak jak za xeda.Neonixos666 napisał(a):ile za 2,5 w benzynie płaci się ubezpieczenia?
oststnio po 12tys,wiec może nie dużo ale pewnie ze 4lata pojezdze.Szwagra m6 z tym silnikiem spaliła 12 przy ostrym bucie a spokojna jazda niecale 10l lpg.Dominator napisał(a):Jest sens zakładać gaz?
loockas napisał(a):Beny napisał(a):Nie w gazparts.W trzebini nie kojarze.
Bolęcin to jest. Damian Piekarczyk.
On ma takie dobre opinie?Pamietam jak jego ojciec to założył to wszyscy chwalili a teraz nawet nie wiem
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):ok 600 zl,tak jak za xeda.
To w sumie nie tak dużo.
PeKa napisał(a):Jak juz przy jakosci jestesmy, nawiązując ponownie do C3 II, to jest lepiej spasowane jesli chodzi o wnętrze niż moja L3
Myślę ze po 2010 PSA poprawiło jakoś wykończenia jak i użytych materiałów wiec w środku nie jest tak zle
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH