Czateria... 2021
jeszcze ten diwajs, niewymieniony przez Jacobsa
Dopisano 13 gru 2018 16:11:
Dobra, pewnie nie wiedzieliście ale w Porsche Macan jak hamujesz i wrzucasz kierunkowskaz to jest praktycznie nie widoczny z auta jadącego za owym Porsche. Nie wiem kto takie buble homologuje.
Dopisano 13 gru 2018 16:11:
Dobra, pewnie nie wiedzieliście ale w Porsche Macan jak hamujesz i wrzucasz kierunkowskaz to jest praktycznie nie widoczny z auta jadącego za owym Porsche. Nie wiem kto takie buble homologuje.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Nie tylko w Macanie tak jest – moja małżonka od dawna narzeka na to w niektórych pojazdach VAGa...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Pytanie jak piwo mialo date do 25.09.2018 to pic czy nie?Jest w plastikowej butli.
Za ostatnie kuny kupilem na Chorwacji i dzis sobie o nim przypomnialem,a tam juz po terminie.Szkoda wylac
Za ostatnie kuny kupilem na Chorwacji i dzis sobie o nim przypomnialem,a tam juz po terminie.Szkoda wylac

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
przegotuj i będzie dobrze 

Beny napisał(a):Pytanie jak piwo mialo date do 25.09.2018 to pic czy nie?Jest w plastikowej butli.
Spróbuj, jak będzie nie dobre to poczujesz w smaku.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja kiedyś znalazłem 3 portery żywieckie ponad pół roku po terminie.
Trzepnęły tak samo jak świeże
Marek, ja mam w tym toczydle 4 poduchy!
Bezpieczeństwo poziom MAX
Trzepnęły tak samo jak świeże

Marek, ja mam w tym toczydle 4 poduchy!
Bezpieczeństwo poziom MAX

Peka ja myślałem ze Ty już budujesz
Masakra z tymi pozwoleniami.Czyli jak hajs sie będzie zgadzał to może na przyszłe święta tez tak zaśpiewasz jak Jonny
Ps:Ja 6 miesięcy załatwiałem kupno używanego,taki burdel był w papierach
Ps:Ja 6 miesięcy załatwiałem kupno używanego,taki burdel był w papierach
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT