Czateria... 2021
Razem z oklejeniem lusterek i dokładek 750 PLN.
tak jak pisałem przy jasnym aucie czarne wykończenia zamiast chromu lepiej wglądają 

Ostatnio wertowałem na dzbanku najnowszy auto motor und szport i było dość ciekawe porównanie najnowszego Polo GTI (2.0 4-cyl 200@320) z nową Fiestą ST (1.5 3-cyl 200@290), pierwsze co sprawdziłem to testowe spalanie żeby zobaczyć czy obcięcie jednego cylindra i 0,5L pojemności ma sens w przełożeniu na spalanie, otóż nie ma. Różnice 0,1-0,2l/100 km można łatwo zaprzepaścić złym ciśnieniem w oponach, stylem jazdy czy choćby wagą kierowcy. Także ten tego, czyżby VW poznali się że nie tędy droga? (poprzedni GTI miał 1.8L a jeszcze ciut wcześniej wszystko wskazywało że 1.4 TSI będzie topowym silnikiem w małych autach tak było w Fabii RS i Ibizie Cuprze).
Stała pod ścianą prężąc kakao
mazda produkowała 1.8 w sześciu garach a teraz niewiele mniej produkuje się w trzech
Muszę coś dla siostry ciotecznej wybrać i chyba padnie na Hondę Jazz, zupełne nie mam pomysłu
Muszę coś dla siostry ciotecznej wybrać i chyba padnie na Hondę Jazz, zupełne nie mam pomysłu
Szukam tacie prezentu na święta i jak to zawsze bywa biednemu zawsze wiatr w oczy. Wymyśliłem sobie, że może pobawi się w modelarstwo i kupię mu model GS'a takiego, jakim jeździ. No i IS'y z tych lat są dostępne, LS'y również. GS'a z niewiadomych dla mnie przyczyn niet. Ostatecznie chyba LS'a mu kupię, dobre i to 
zapomniałeś o końcówkach rur tak brzydko się błyszczą 
Końcówki na wiosne.
Naklejki... No nie miałem Fake Taxi
Dopisano 6 gru 2018, 08:33:
Chyba mam coś zepsute

Naklejki... No nie miałem Fake Taxi
Dopisano 6 gru 2018, 08:33:
Gib napisał(a):Też mnie się te wydechy rzuciły, przecież to dyszel musi kopcić.
Chyba mam coś zepsute