Beny napisał(a):Co tam waga zawsze można zrzucić,poczekaj jak ci siwe włosy wyjdą albo zakola
zakola mam od dawna i mam je w zupie ale z tą wagą się wkurzyłem, jeszcze w lato było 5kg mniej
www.mazdaspeed.pl
Beny napisał(a):Co tam waga zawsze można zrzucić,poczekaj jak ci siwe włosy wyjdą albo zakola
Beny napisał(a):Neo ale żona była w ciaży więc pewnie jedliście razem za dwoje<lol>
mam to samoNeonixos666 napisał(a):Ogólnie lubię słodkie od zawsze, do tego moja mama dobrze piecze ciasta
Beny napisał(a):Pomyślałem o całym komplecie z własna konstrukcją,bo takie mnie czekają w przyszłości.Niestety nie mam wylanych,jedyny plus ze odpadną barierki bo będą miedzy scianami.
no już nie mam,ale szczerze nie było tak źle choć jak się dowiedziałem to pierwsza myśl kombi.A wyszło ze 2xwakacje z boxem,w zeszłym roku Chorwacja na spokojnie bez boxa,a na 5dni nad morze nawet dwa rowerki 16" wiozłem i pełnowymiarowe koło zawszeKrzemol napisał(a):Grzyby się pewnie za głowę łapie jak sobie pomyśli, że masz bliźniaki i sedana
radzi89 napisał(a):numery starego silnika
nemi napisał(a):Dobrze, że samochód mam naprawdę pojemny, bo nie do każdego by to wlazło
Neonixos666 napisał(a):jak bym kupował Dacie to bym to olał bo co ja wymagam za takie grosze
Krzemol napisał(a):Grzyby się pewnie za głowę łapie jak sobie pomyśli, że masz bliźniaki i sedana
Grzyby napisał(a):Na czteroletniej Dacii nie mam rdzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości