Czateria... 2021
jak bym kupował Dacie to bym to olał bo co ja wymagam za takie grosze ale kupując auto np za ciężko zarobione 100 tyś wymaga się już czegoś więcej niż tylko kiera i 4 koła. Tak samo źle poskładane auto przecież nie wpływa to na bezpieczeństwo a sporo osób nawet nie zauważyło by że coś jest nie tak a jak wiemy na przykładzie jednego golfa że takie fuszerki w nowych autach się zdarzają. Im więcej osób będzie olewać takie rzeczy tym więcej ich będzie bo przecież ,,przeszło".
moje schody robią się już 5 tydzień, a miały być po 4, sofę zamówilismy.....terminy....koniec stycznia.....eh......liczyłem że na świeta jakoś to bedzie wyglądać....teraz już celuje w Wielkanoc 
..::Born To Rise Hell::..
Beny napisał(a):Zamówiłeś schody kurierem?Takie do domu?
Co w tym niezwykłego? Trepy na schody i poręcze wyciął mi jakiś koleś 250 km od domu, a teść przywiózł to Seatem Ibiza.
A teraz zamawiałem schody, ale strychowe
Pomyślałem o całym komplecie z własna konstrukcją,bo takie mnie czekają w przyszłości.Niestety nie mam wylanych,jedyny plus ze odpadną barierki bo będą miedzy scianami.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
nemi napisał(a):Może też idą usługą "Kurier 24", tak jak moje schody ostatnio?
I jeszcze kuriera ścigałem po Warszawie, żeby to odebrać... Dobrze, że samochód mam naprawdę pojemny, bo nie do każdego by to wlazło
DPD. Problem taki że jeszcze sklep ich nie wysłał...
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja też zamówiłem trepy w stolarni gdzieś w małopolsce. Do tego listwy jeszcze przyścienne.
Zobaczymy jak mocno walnąłem się przy wymiarowaniu
.
Zobaczymy jak mocno walnąłem się przy wymiarowaniu
Domyślam się
, ja pierwsze mam pod kątem 90 zawinięte na półpiętrze, wiec ok.
Zabiegowe mam na strych. Ale tam chyba pójdzie wykładzina więc pewnie coś wytnę
.
Zabiegowe mam na strych. Ale tam chyba pójdzie wykładzina więc pewnie coś wytnę
loockas napisał(a):imho te fotele były już zardzewiałe na etapie montażu. Raczej nikt przez nie nie wypadnie. No ale odpowiedź Mazdy nie napawa optymizmem, widać że mają to w tyłku.
Dla odczepnego chociaż wzięli by to przetarli rozpuszczalnikiem i prysnęli lakierem do włosów na grubo to trochę by to wytrzymało

jacobs napisał(a):aż musiałem sprawdzić co to za schody, bo myślałem że jakieś zabiegi się na nich wykonuje
zabieg rehabilitacji kolan
pytanie w która stronę jak za duże to pół biedyJohnnyB napisał(a):Zobaczymy jak mocno walnąłem się przy wymiarowaniu.
Ile trzeba dać za stopień od producenta?Stan surowy czy można w kolorze zamówić?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Eh myślałem kiedyś że ten moment nigdy nie nadejdzie ale wraz z minięciem 30 lat na wadze pojawiła się dziewiątka z przodu