Czateria... 2021
Zależy kto ma ile pod butem 
A ja po dzisiejszym dniu stwierdzam ze ABS to pół badziewie na śliska nawierzchnie. Hamowanie jak pociagiem. Jedyny plus jest taki że auto nie wpadło w poślizg. Temperatura ok 10 stopni więc dla letnich ok.
Jeździłem kiedyś VW T4 jeden był z ABS a potem jeździłem innym bez ABS i czułem się znacznie bezpieczniej z ABS. Jest takie uczucie że przy ABS nie hamuje ale bez niego jest jeszcze gorzej.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Ładnie załatwił przód i tylny wahacz... ciekawe w jakich okolicznościach.
Faja też kiedyś myślał że jest nieśmiertelny
Ale to było dawno i nieprawda... heh że tam trupów nie było to szczęście w nieszczęściu.
https://epoznan.pl/sport-news-27200-Noc ... _Chartowie
https://epoznan.pl/sport-news-27200-Noc ... _Chartowie

no tam była prędkość i dobre wyjście z progu. Taksówkarz miał bardzo mało czasu na podjęcie decyzji i myślał że zdąży. Nie przewidział że faja odcinał 4 bieg. Po tym zdarzeniu i ilości pokasowanych mx6 przez kamila i fajure stwierdziłem że to są bardzo solidnie zaprojektowane konstrukcyjnie auta 

Tak stare auto, przodu nie ma ale samej kabiny nie ruszyło.
Szymon napisał(a):Kurde tylko teraz ten dylemat czym zastąpić taki samochód...
Podobno jakaś hybryda z bateryjkami duracell
Neonixos666 napisał(a):Tak stare auto, przodu nie ma ale samej kabiny nie ruszyło.
tam było gruuubo ponad 100 przy uderzeniu bo galaxy o 10 metrów przestawiło a silnik od mxa leżał obok tego forda.

nemi napisał(a):Faja... to nie jest przypadkiem ten z bogatym ojcem? I który trafił na forum jak miał ze 13 lat i tak śmiesznie pisał?
Może coś mi się myli.
Był jeszcze gość o nicku Nokia-cośtam-NL, też był niezły fantasta
fantasta nie fantasta nie wiem ile miał lat ale ja jak tu trawiłem miałem 17 więc on też coś koło tego
Czy bogaty ojciec, plantacje róż mają....